EL 'COS' DE L'ACADÈMIA

Cesc Escolà, el profe d''OT', aixeca passions

Farà classes de gimnàstica, fitnes i ioga

cesc-escola-instagram

cesc-escola-instagram

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El seu compte d'Instagram està sent molt visitat aquest dilluns. Un cos escultural en aigües de Menorca i imatges de dur entrenament. Cesc Escolà, el nou professor d'Educació Física d''Operación triunfo' 2020, pot convertir-se en la nova sensació d''OT' d'acord amb el que circula d'ell per les xarxes. Té 27 anys. Va néixer l'any olímpic a Barcelona i és el seu debut en televisió, tot i que no davant les càmeres. Té canal a Youtube (abans de començar a 'OT' a penes tenia 62 subscriptors). Les seves classes de gimnàstica, fitnes i ioga seran de dilluns a dijous de 9:00 a 10:00 hores i es poden veure en directe al Canal OT 24 horas.

Notícies relacionades

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport amb un màster universitari en Formació del Professorat, Cesc acumula sis anys d'experiència com a 'fitness trainer' als gimnasos Dir de Barcelona. També és professor del Grau Superior de Condicionament Físic a l'Escola Sant Ignasi dels Jesuïtes de Sarrià, on forma els futurs professionals del fitnes.

El seu objectiu és transformar la condició física dels 16 concursants, que prenguin consciència de la seva força i li donin importància als bons hàbits alimentaris perquè assegura que és el que els millorarà el dia a dia a l'acadèmia i a les seves vides.