29 maig 2020

Anar al contingut

EL 'COS' DE L'ACADÈMIA

Cesc Escolà, el profe d''OT', aixeca passions

Farà classes de gimnàstica, fitnes i ioga

El Periódico

Cesc Escolà, el profe d''OT', aixeca passions

El seu compte d'Instagram està sent molt visitat aquest dilluns. Un cos escultural en aigües de Menorca i imatges de dur entrenament. Cesc Escolà, el nou professor d'Educació Física d''Operación triunfo' 2020, pot convertir-se en la nova sensació d''OT' d'acord amb el que circula d'ell per les xarxes. Té 27 anys. Va néixer l'any olímpic a Barcelona i és el seu debut en televisió, tot i que no davant les càmeres. Té canal a Youtube (abans de començar a 'OT' a penes tenia 62 subscriptors). Les seves classes de gimnàstica, fitnes i ioga seran de dilluns a dijous de 9:00 a 10:00 hores i es poden veure en directe al Canal OT 24 horas.

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport amb un màster universitari en Formació del Professorat, Cesc acumula sis anys d'experiència com a 'fitness trainer' als gimnasos Dir de Barcelona. També és professor del Grau Superior de Condicionament Físic a l'Escola Sant Ignasi dels Jesuïtes de Sarrià, on forma els futurs professionals del fitnes.

>>>

�������� ����. #fitcesc

Una publicació compartida de  �� �� �� �� (@cescescola) el 

El seu objectiu és transformar la condició física dels 16 concursants, que prenguin consciència de la seva força i li donin importància als bons hàbits alimentaris perquè assegura que és el que els millorarà el dia a dia a l'acadèmia i a les seves vides.

>>>

����

Una publicació compartida de  �� �� �� �� (@cescescola) el