ACTOR AGRAÏT

Brad Pitt: «Vaig treballar per estar sobri gràcies a aquest paio [Bradley Cooper]

Durant l'entrega d'un premi a Nova York

lmmarco51653647 actor brad pitt  left  accepts the best supporting actor awa200110141041

lmmarco51653647 actor brad pitt left accepts the best supporting actor awa200110141041 / Evan Agostini

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Brad Pitt ha explicat en públic que un bon amic el va ajudar durant la seva rehabilitació a alcohòlics anònims. Es tracta de Bradley Cooper, que també va passar pel mateix. «Vaig treballar per estar sobri gràcies a aquest paio i, des que ho vaig fer, els meus dies han sigut molt més feliços. T’estimo i et dono gràcies per això», va dir un emocionat Pitt durant la gala dels premis National Board of Review of Motion Pictures, que es va celebrar aquest dimecres a Nova York.

Notícies relacionades

L’exmarit d’Angelina Jolie va rebre un guardó per la seva actuació a l’última pel·lícula de Tarantino, ‘Érase una vez en... Hollywood’, en què comparteix pantalla amb DiCaprio, i va ser el mateix Bradley Cooper que li va entregar el guardó. «El Bradley acaba de posar al llit la seva filla —Lea de Seine, de 2 anys, fruit de la seva relació amb la model Irina Shayk, amb qui comparteix la custòdia després de la seva ruptura— i ha corregut fins aquí per donar-me el premi». Els actors es van fondre en una abraçada. El cap de setmana passat, Pitt va guanyar el Globus d’Or a millor actor de repartiment per la mateixa pel·lícula. 

Pitt va explicar al diari ‘The New York Times’ que va haver de passar per teràpia per superar la seva addicció i que va decidir recórrer a l’ajuda d’Alcohòlics Anònims durant un any i mig. «Tenia asseguts al voltant un munt d’homes obrint-se i sent honestos d’una manera que mai havia sentit. Crec que es va convertir en un lloc segur on no es jutjava ningú. El cert és que resultava bastant alliberador exposar sense més ni més el teu cantó més desagradable».

Temes:

Brad Pitt