Salut

Justin Bieber revela que pateix la malaltia de Lyme

Bieber, de 25 anys, va revelar la seva condició mèdica per respondre als qui el critiquen pel seu aspecte físic

20200109 468487 justinbiebere 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Justin Bieber va revelar a Instagram que pateix la malaltia de Lyme, una malaltia infecciosa que es contreu per la picada de paparres, així com mononucleosi infecciosa, una afecció vírica.

Bieber, de 25 anys, va revelar la seva condició mèdica per respondre als qui el critiquen pel seu aspecte físic, i per anunciar una sèrie documental sobre la seva vida que apareixerà a YouTube a finals de gener i que es titula «Justin Bieber: Seasons».

«Mentre que molta gent no para de dir que el meu aspecte és terrible, que consumeixo metamfetamina, etc., del que no s’adonen és que fa poc he sigut diagnosticat amb la malaltia de Lyme», va escriure el cantant canadenc.

«No només això, sinó que vaig tenir un greu cas de mononucleosi crònica que va afectar la meva pell, funcions cerebrals, energia i el conjunt de la meva salut», va continuar.

«Tot això s’explicarà en una sèrie documental que aviat penjaré a YouTube. ¡Es podrà saber tot el que he estat combatent i SUPERANT!», va afegir l’artista.

«Han sigut un parell d’anys durs, però estic tenint el tractament adequat que ajudarà a tractar aquesta malaltia que de moment és incurable i tornaré millor que mai», va acabar assenyalant Bieber.

La revelació coincideix amb el llançament la setmana passada de «Yummy», el primer ‘single’ de Bieber des de fa quatre anys.

Els efectes de la malaltia de Lyme varien en gravetat. En la majoria de les persones afectades, el principal senyal de la infecció és una erupció a la pell acompanyada per símptomes de cansament, mal de cap i febre.

Notícies relacionades

La malaltia de Lyme pot progressar fins afectar el cor, el sistema nerviós i la pell de les persones infectades. En els casos més greus, la malaltia pot causar artritis, encefalopaties i trastorns neurològics.

Bieber, que el novembre de 2019 va celebrar 10 anys des del llançament del seu primer EP, «My World», que el va catapultar a la fama mundial, ha recorregut en el passat a Instagram per publicitar els seus problemes de salut.