ACTOR AL RESCAT

DiCaprio va salvar la vida d'un home que va estar 11 hores perdut al mar, al Carib

Va acudir a auxiliar-lo amb el seu iot el 30 de desembre passat

lmmarco51611811 05 january 2020  us  beverly hills  us actor leonardo dicapr200109191846

lmmarco51611811 05 january 2020 us beverly hills us actor leonardo dicapr200109191846 / Kevin Sullivan ZUMA Wire dpa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Leonardo DiCaprio, de 45 anys, va salvar la vida d’un home que, borratxo, va caure del iot Medclub mentre navegava pel Carib, davant l’illa de Saint Barths. Va tenir lloc el 30 de desembre passat i s’ha sabut ara a través del diari ‘The Sun’. Pel que sembla, el protagonista de ‘Titanic’ disfrutava d’uns dies de vacances amb motiu del Cap d’Any amb els seus amics i la seva nòvia, la també actriu Camilla Morrone, a bord d’un iot quan va sentir una crida de ‘Mayday’ que demanava col·laboració per trobar-lo.

Notícies relacionades

L’home finalment rescatat, un francès de 24 anys anomenat Victor, havia caigut al mar quan disfrutava també d’una festa al seu barco i va estar al mar una mica més d’11 hores. El capità del barco des del qual va caure, que va ser qui va enviar el missatge d’emergència, va  assegurar que les possibilitats de supervivència «eren d’una entre mil milions, com guanyar la loteria dues vegades». També va explicar que el iot de l’actor va ser l’únic que va sortir a buscar-lo. «Van ser els únics que van respondre i la seva única possibilitat de supervivència», ha explicat.

Victor, el tripulant que havia caigut des del MedClub i que estava deshidratat va ser portat sa i estalvi fins als guardacostes una vegada va ser atès per Leonardo DiCaprio i els seus amics.