ALS 32 ANYS

Mor la model i dissenyadora Carolina Sada

undefined51326444 gente elena carolina sada191211171246

undefined51326444 gente elena carolina sada191211171246

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El món de la moda a Mèxic està de dol. La model i dissenyadora Carolina Sada Sandoval ha mort als 32 anys després de sotmetre’s en una clínica de Monterrey a dues operacions de cirurgia estètica: una rinoplàstia i una liposucció. Unes hores després de passar per la sala d’operacions, la jove tenia una aturada cardiorespiratòria, segons assenyala l’agència de notícies mexicana Notimex.

Alguns mitjans apunten que la família de la maniquí ha sol·licitat que s’obri una investigació al Centro de Especialidades Médicas Obispado per saber si hi va haver o no negligència. De moment, la clínica té suspeses totes les activitats a l’espera que l’autòpsia aclareixi els fets. «Va prendre la decisió de suspendre temporalment l’establiment a fi de revisar expedients i el que competeix de manera acurada», diu el comunicat de la Secretaria de Salut mexicana.

Notícies relacionades

La mort d’ Elena Carolina Sada, mare de dos fills, ha causat un gran pesar al país. La jove creadora va participar en diversos certàmens internacionals i tenia una coneguda marca de roba que ressaltava les arrels mexicanes.

«Ens unim a la pena que embarga la família Sada per la mort de la dissenyadora Carolina Sada, participant i seleccionada de la quarta Mostra Moda Mexicana a Barcelona 2016», han lamentat en un comunicat des de l’organització Muestra Moda Mexicana.