ESTRENA PEL·LÍCULA

Camila Morrone: «Soc alguna cosa més que la nòvia de DiCaprio»

L'actriu, que presenta 'Mickey and the Bear' nega que el seu èxit en el cine es degui a la fama de l'actor

lmmarco51238926 december 5th  2019   marrakesh  morocco  actress camila morr191206161918

lmmarco51238926 december 5th 2019 marrakesh morocco actress camila morr191206161918 / Piero Oliosi

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leonardo DiCaprio té 45 anys. La seva nòvia actual, Camila Morrone, 22. Però la diferència no li importa en absolut. «Hi ha moltes relacions a Hollywood, i en la història del món, en què les persones tenen grans diferències d’edat [...]. Qualsevol pot sortir amb qui desitgi», ha explicat la noia al diari ‘Los Angeles Times’ al ser preguntada per la seva relació amb l’estrella cinematogràfica. Entén l’expectació que desperta el seu festeig, però anhela el moment en què se la comenci a reconèixer pel seu talent i el seu treball.

Abans de saltar al món de l’actuació i de debutar fa cinc anys de la mà de James Franco a ‘Bukowski’, Morrone era model, com el seu pare, Máximo, que va triomfar a les passarel·les en els anys 90. I la seva mare, Lucila Solá, exmodel i actriu argentina, parella de l’actor Al Pacino. Totes dues van estar l’estiu passat a Barcelona, durant la passarel·la 080, en un acte publicitari en què Camila recolzava amb la seva presència una companyia aèria dels Emirats

Camila està promocionat ara ‘Mickey and the Bear’, una pel·lícula independent en la qual interpreta una estudiant d’institut que s’ha de fer càrrec del seu pare. Aquest divendres ha presentat la cinta en el Festival de Cine de Marràqueix. «Crec que, com més veu la gent la pel·lícula, més vaig obtenint a poc a poc un reconeixement que no té res a veure amb la meva relació de parella. És frustrant perquè sento que soc alguna cosa més que amb qui surto», ha explicat la noia.

De fet, Morrone no se sent gaire satisfeta del seu pas per la indústria de la moda. «No volia semblar massa sexi per a un paper i m’adono que fer cine és el que he volgut fer tota la meva vida. No sé per què he passat tot aquest temps evitant-ho i espantada de fer-ho».

Notícies relacionades

Morrone no revela més detalls de la seva relació amb DiCaprio, l’etern solter d’or que mai parla de les seves relacions, malgrat que totes les parelles que se li han conegut han sigut models i sempre molt més joves que ell. Cap superava els 25 anys quan sortia amb ell.

Morrone i DiCaprio surten des de fa gairebé dos anys, quan se’ls va veure per primera vegada d’excursió a Aspen (Colorado). Juntament amb Morrone no ha acudit a cap alfombra vermella, però van estar navegant junts per la Costa Blava després de la presentació, en l’últim Festival de Cannes, d’‘Érase una vez en Hollywood’ i són objecte de les persecucions dels paparazzis quan surten de compres o a menjar a qualsevol restaurant.