'LOOK' CRIDANER

Bromes a les xarxes per l'agosarada indumentària del Barça

El vestit de viatge dels jugadors culers a l'arribar a Madrid s'ha tornat viral i ha suscitat nombrosos comentaris

zentauroepp51183062 deportes  messi y arturo vidal con el nuevo traje de los des191202185842

zentauroepp51183062 deportes messi y arturo vidal con el nuevo traje de los des191202185842

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barca va deixar diumenge un bon sabor de boca en la seva visita al Wanda Metropolitano, però al marge del partit, a les xarxes socials va ser molt comentada la indumentària amb què els jugadors blaugrana es van presentar a Madrid

El Barça estrenava un vestit del dissenyador nord-americà Thom Browne: camisa blanca, jaqueta grisa amb mànigues blanques, pantalons marrons amb quatre ratlles a l’altura de la cuixa de la cama esquerra i un pedaç al costat del turmell.

A l’inici de la temporada, l’equip català va firmar un acord de patrocini per tres temporades amb la firma novaiorquesa per vestir els jugadors en grans ocasions, com els viatges a Champions League i els xocs importants de la Lliga.

El mateix club va publicar en el seu compte de Twitter una imatge del capità Leo Messi i Arturo Vidal que no va deixar indiferents a molts seguidors. 

Entre gairebé 300 comentaris suscitats, en destaquen molts com: «¿Han d’apagar algun foc?», «¿Són extres a una pel·li d’‘Star Wars’? «Serà maca la nova temporada d’Ataque a los Titanes», «¿Però això què és? Quin horror...», i «¿M’expliqueu allò del vestuari? ¿Algú ha perdut una aposta?» entre d’altres.

Alguns aficionats han acusat de ‘madridista’ el dissenyador amb referència a la rivalitat entre el Barcelona i el Reial Madrid, i d’altres han comparat la roba amb la dels electricistes i els treballadors de manteniment dels aeroports.  També hi ha qui a vist un toc tirolès al conjunt.

Notícies relacionades

  

En l’últim partit de Champions davant del Borussia Dortmund, els futbolistes van arribar al Camp Nou amb roba esportiva, i el cap de setmana anterior, davant el Leganés, tampoc van vestir amb vestit i corbata.

Temes:

Barça