junts en un bar de carretera

Albert Rivera i Malú ja no s'amaguen

'Sálvame' emet les primeres imatges de la parella després de la dimissió de l'exlíder de Ciutadans

mal-y-rivera-foto

mal-y-rivera-foto

1
Es llegeix en minuts

«Crec que ara seré millor pare, millor fill i millor parella», va assegurar Albert Rivera fa només dos dies quan va anunciar la seva dimissió com a líder de Ciutadans i que abandonava la política. I sembla que l’ara exdiputat no vol perdre el temps, i ja no amaga la seva relació amb Malú.

‘Sálvame’ ha emès les primeres imatges de la parella després del discurs de Rivera, en què va explicar que deixava la política «per ser feliç» i dedicar-li més temps als seus. També a la seva nòvia, «que sempre ha estat al meu costat aguantant-ho tot en cada moment, contra vent i marea», va afirmar.

 

Notícies relacionades

En les imatges, l’exlíder de Ciutadans i la cantant apareixen esmorzant en el que sembla un bar de carretera. Enmig d’una escenografia envoltada de pernils penjant, demanen un esmorzar per emportar amb cafè, suc i torrades amb pa amb tomàquet, que ella mateixa embolica, en paper d’alumini. 

Segons un testimoni, va ser en un bar fora de Madrid, en concret a l’A-5 en direcció a Extremadura, i era molt aviat: les 7.30 del matí. El testimoni va assegurar que la parella anava de viatge cap al sud i que va veure Rivera «relaxat» i «tranquil», mentre que Malú tenia una actitud més esquiva: «A ella se la notava una mica més oculta, com tapant-se, amb la bufanda, i no anava pintada». Tot i que va afirmar que l’actitud de tots dos era «bona» i «positiva».