27 set 2020

Anar al contingut

EN EL PARTIT DE NADAL

El rei Joan Carles apareix a Londres amb una ferida al cap

La Zarzuela no ha informat sobre les causes de la ferida

El Periódico

El rei Joan Carles apareix a Londres amb una ferida al cap

WILL OLIVER

El rei Joan Carles, de 81 anys, ha aparegut en públic amb una gran ferida al front i amb senyals d’haver rebut alguns punts de sutura. Ha sigut a Londres i al costat del pare de Rafa Nadal, Sebastián Nadal, mentre presenciaven el partit a la Copa de Mestres. El palau de La Zarzuela ha informat que es va fer la ferida com a conseqüència «d’un cop domèstic sense més transcendència». ‘El Español’ apunta a un cop amb una branca, i afegeix que se la va fer fa temps i que ja lluïa el tall el dia de l’exhumació de Franco.

El rei emèrit manté un gran amistat amb Rafa Nadal que el va portar no només a assistir al seu casament amb Mery Perelló a Palma el 26 d’octubre sinó a assistir a molts partits. El pare de Felip VI s’ha desplaçat a Londres per veure el tennista a la Copa de Masters, en la qual es va enfrontar i va perdre amb Alexander Zverev (2-6, 4-6), per la qual cosa demà ha de guanyar Medvedev, derrotat per Tsitsipas (7-5 i 6-4), per continuar viu en el torneig. El rei emèrit es va asseure a la tribuna de l’O2 al costat del pare i altres familiars del tennista.

El rei Joan Carles, vestit amb roba d’esport, presenta un aspecte molt més prim que mesos enrere. El 24 d’agost es va sotmetre a una operació de cor a la clínica Quirónsalud Madrid. Aquell dia al rei emèrit se li van implantar tres bypass aortocoronaris.