DESPRÉS DE DOS ANYS DE RELACIÓ

Maluma i Natalia Barulich trenquen

A tots dos se'ls atribueixen relacions amb altres personatges, com Neymar i Winnie Harlow

lmmarco50644168 new york  united states   29 10 2019   colombian singer malu191029165138

lmmarco50644168 new york united states 29 10 2019 colombian singer malu191029165138 / JASON SZENES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El temps dirà que passa amb ells, però en el dia d’avui sembla clar que el cantant colombià Maluma, de 25 anys, i la model croata Natalia Barulich, de 27, han pres camins separats. «Estimo molt a Juan Luis però en aquest moment necessitem agafar-nos temps per a nosaltres i les nostres carreres perquè puguem continuar creixent com a individus», ha dit Barulich, en un comunicat publicat per ‘Page Six. Aquesta ruptura es produeix quan a les xarxes socials els relacionen ja amb altres personatges coneguts, a ella amb Neymar i a ell amb la model Winnie Harlow. 

El cantant i la model es van conèixer fa un parell d’anys durant el rodatge del videoclip ‘Felices los cuatro’, fins ara una de les seves cançons de més èxit. La seva última aparició com a parella en un acte públic va ser quan el cantant de Medellín va actuar als MTV Video Music Awards l’any passat. El cantant ha esborrat totes les imatges a Instagram en les quals apareixien junts; ella no.

Notícies relacionades

Maluma es troba aquests dies a Nova York rodant la pel·lícula ‘Marry me’, amb Jennifer Lopez i Owen Wilson, en el que és el seu salt a la interpretació. Avui mateix ha estat en un partit entre els Knicks i els Chicago Bulls. Ha sigut aquest mes d’octubre quan s’han disparat els rumors de la seva amistat especial amb Winnie Harlow, de 25 anys. Maluma va estar ballant amb ella a la discoteca Up & Down de Nova York després del concert que va fer al Madison Square Garden i en què també va intervenir Jennifer Lopez.

D’altra banda, a Natalia Barulich diversos mitjans llatinoamericans la relacionen amb Neymar. Neymar i Maluma eren bons amics, ja que el cantant va presentar un xou en l’aniversari del jugador del PSG a París. Els rumors es van desencadenar després que el mateix jugador publiqués una foto amb ella a París, una foto que no els compromet gens. 

Temes:

Maluma