A LES SEVES MEMÒRIES

Elton John, de Michael Jackson: «Era un pertorbat»

«Era el nen més adorable que et puguis imaginar. Però en algun moment va començar a aïllar-se del món i de la realitat com ho va fer Elvis Presley», escriu

lmmarco48277640 file photo  72nd cannes film festival   screening of the fil191014131731

lmmarco48277640 file photo 72nd cannes film festival screening of the fil191014131731 / Stephane Mahe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Elton John, de 72 anys, és notícia aquests dies per la publicació de les seves memòries, de les quals ja s’han conegut diversos assumptes importants, com que ha patit recentment, i superat, un càncer de pròstata. El tema de l’addicció al sexe, a l’alcohol i les drogues no és cap novetat per a qui conegui l’esdevenir de la seva vida, però fa més de dues dècades que el músic no tasta l’alcohol. El nou capítol és la seva opinió sobre el desaparegut Michael Jackson. John qualifica el rei del pop com «una persona pertorbada, mentalment malalt». «Coneixia Michael des que tenia 13 o 14 anys... era el nen més adorable que et puguis imaginar. Però en algun moment va començar a aïllar-se del món i de la realitat com ho va fer Elvis Presley», es llegeix en les seves memòries. «Déu sap el que estava passant pel seu cap i Déu sap quins medicaments receptats estava prenent, però cada vegada que el veia en els últims anys, sortia pensant que el pobre home havia perdut totalment el cap. No vull dir això d’una manera alegre. Era un malalt mental i una persona pertorbada».

Assegura que una vegada, en una de les seves festes, va trobar Michael Jackson jugant amb el fill de la seva assistenta. Va pensar en aquell moment que no podia desenvolupar-se amb la companyia d’un adult i que per això es refugiava en els nens. Mai va arribar a sospitar res. Al cap d’un temps, van arribar les acusacions d’abús sexual.

Temes:

Elton John