PRESENTACIÓ A INSTAGRAM

Laura Escanes comparteix tres imatges del naixement de la seva filla

La 'influencer' i el presentador es van convertir en pares de la seva primera filla en comú el 2 d'octubre

undefined50306156 gente laura escanes instagram191008193140

undefined50306156 gente laura escanes instagram191008193140

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimecres passat, 2 d’octubre, va néixer Roma, la primera filla de Laura Escanes i Risto Mejide. Mentre el presentador ha assegurat que no exposaran la seva filla a les xarxes socials, la mare de la criatura, Laura Escanes, ha volgut compartir tres imatges prepart, així com una en la qual es pot veure el publicista en el ’pell amb pell’ amb la seva petita.

La influencer no ha pogut resistir la temptació de publicar tres fotos que ella mateixa explica en el text: «Foto 1 de quan @ristomejide em va dir ’que maca estàs, deixa’m fer-te una foto’ entre contracció i contracció. Foto 2 de quan estava amb la meva mare durant la dilatació. Foto 3 de quan vaig veure el pare de la meva filla fer pell amb pell i el vaig estimar més que mai. FELICITAT».

Notícies relacionades

També es pot destacar la instantània de l’anunci de l’arribada de Roma, una estampa en la qual apareixen tots tres junts al llit de l’hospital i en la qual no es veu la cara de la nena, que va pesar uns 3 quilos i mig. 

L’arribada de Roma es produeix quatre anys després de començar la seva relació amb el presentador televisiu i dos anys i mig després del seu casament.  «Crec que no hi ha una edat perfecta per tenir fills o per casar-se», afirmava Laura, que s’ha convertit en mare per primera vegada als 23 anys. «Òbviament sé que les coses canviaran, però no sento que m’hagi de perdre res. Soc molt feliç i volia ser mare jove», revelava recentment Escanes.