REVÉS FAMILIAR

Preocupació per l'estat de salut de la mare d'Isabel Pantoja

Ana Martín, de 88 anys, es troba hospitalitzada a Cadis

lmmarco49313074 21 de julio del 2019  isabel pantoja en el programa  supervi191005140857

lmmarco49313074 21 de julio del 2019 isabel pantoja en el programa supervi191005140857 / Jesus Briones

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nou revés a la família Pantoja. A l’escalada d’enfrontaments entre Kiko Rivera i Chabelita, ara s’hi suma la preocupació pel delicat estat de salut de la mare d’Isabel Pantoja, Ana Martín, de 88 anys, que va haver de ser ingressada dijous passat a l’Hospital Puerto Real, de Cadis.

Isabel Pantoja és al seu costat, després de cancel·lar la seva participació en la gravació d’‘Idol Kids’ que tenia prevista per a aquests dies.  Kiko Rivera i la seva dona, Irene Rosales,  es troben també al costat de la seva àvia. La mateixa cantant ha sigut l’encarregada de comunicar-ho via telefònica en directe al programa ‘Sálvame’ de Tele 5.

Notícies relacionades

Visiblement nerviosa, la intèrpret ha insistit que no es posi en dubte que la família està molt unida en aquests delicats instants i que el seu fill, Kiko, la dona d’aquest, Irene Rosales, i Anabel Pantoja es troben juntament amb els altres fills d’Ana Martín a l’hospital. Per cert que el ‘dj’ ha ajornat el bolo que tenia previst a Sanlúcar de Barrameda aquest dissabte, segons ha avançat el programa.

La mare de la cançonetista ja va estar ingressada a l’hospital el maig passat per una gastroenteritis que es va prolongar durant tota una setmana. Al seu pas pel ‘reality’ ‘Supervivientes’, la mare de Kiko Rivera i Isa Pantoja va preguntar més d’una vegada als seus fills a través de la televisió si Ana Martín es trobava bé.