HA PAGAT PER ELLS 31.800 EUROS

PETA carrega contra Justin Bieber per haver comprat dos gats exòtics

«Preocupeu-vos per problemes reals», replica el cantant

lmmarco50160393 file photo  justin bieber performs at iheartradio jingle bal191004195007

lmmarco50160393 file photo justin bieber performs at iheartradio jingle bal191004195007 / Mario Anzuoni

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Justin Bieber, de 25 anys, torna a ser notícia després del seu segon casament amb la model Hailey Baldwin. Aquesta vegada s’ha posat en el punt de mira de l’oenagé PETA. L’organització que lluita pels drets dels animals ha criticat el cantant canadenc per haver-se comprat dos gats exòtics, haver pagat per ells 35.000 dòlars (31.800 euros) i presumir-ne en les seves xarxes socials

 

Lisa Lange, vicepresidenta de PETA, ha dit a la revista ‘People’ que, amb la seva acció, Bieber contribueix a la superpoblació d’aquesta espècie, criada en condicions deplorables, en comptes de promoure l’adopció de qualsevol gat domèstic que es trobi als refugis abandonats.

Sushi i Tuna són els noms que el cantant ha triat per als seus nous companys. Els felins, comprats per 20.000 i 15.000 dòlars cada un a Select Exotics, una granja amb seu a Illinois, tenen una gran semblança amb el linx i són d’una raça anomenada Savannah, que és un encreuament entre un gat domèstic i un serval africà. Aquesta raça és legal a Califòrnia, el lloc de residència del cantant i de la seva dona, però, no, a la majoria d’estats dels Estats Units, com ara Nova York, Texas i Colorado.

Bieber no ha dubtat a presumir de les seves noves mascotes i, fins i tot, els ha creat el seu propi compte d’Instagram, que acumula gairebé 300.000 seguidors. 

Notícies relacionades

Després de les crítiques, Bieber, a través de les seves ‘stories’ d’Instagram, ha sigut molt contundent a l’afirmar que el que ha de fer l’organització és preocupar-se per problemes reals, com ara la caça furtiva i la brutalitat animal. «¿De veritat esteu embogint perquè jo vull un tipus específic de gat? No us vau comportar igual quan vaig tenir el meu gos Oscar i ell no va ser adoptat... ¿totes les mascotes que tinguem han de ser d’adopció? Jo penso que l’adopció ajuda, però també penso que cada un pot elegir, i per a això existeixen les granges».

No és la primera vegada que Justin està en el punt de mira per la seva convivència amb animals exòtics. El 2013, les autoritats alemanyes li van confiscar una mona caputxina a la seva arribada a Munic, ja que va volar sense els documents legals que certificaven que l’animal havia sigut vacunat i comprat legalment. Fa tres anys, Bieber va rebre advertències de PETA per vestir també amb abrics de pell i publicar en les seves xarxes fotografies amb tigres.

Temes:

Justin Bieber