PER EVADIR IMPOSTOS

Eva González, condemnada a pagar més de 85.000 euros a Hisenda

Segons la sentència, la presentadora va utilitzar una societat per tributar menys

zentauroepp37305452 teletodo  eva gonzalez foto goyo conde191002124943

zentauroepp37305452 teletodo eva gonzalez foto goyo conde191002124943 / Goyo Conde photography

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eva González ha sigut condemnada pel Tribunal Superior de Justícia de Madrid a pagar una multa de 85.224 euros per no haver tributat correctament els diners que corresponien. Segons recull el diari Las Provincias, la presentadora havia intentat no tributar una quantitat de diners que corresponien a l’IRPF a través d’una societat durant tres anys.

Notícies relacionades

La dona de Cayetano Rivera va crear una societat, Maivana Producciones, amb seu a Mairena de Alcor, la localitat on va néixer, que es dedicava a treballs relacionats amb la publicitat i la comunicació. A través d’aquesta empresa, segons assenyala la revista Diez Minutos, la també model, de 38 anys, pretenia estalviar-se el 48% de l’IRPF, que és el tant per cent que han de pagar els autònoms que, com ella, ingressen quantitats elevades de guanys.

Segons indica la sentència, la sevillana, que no s’ha pronunciat sobre això, era «sòcia i administradora única» d’aquesta empresa, que tenia com a únic objectiu «evitar la tributació que li corresponia a la seva sòcia».

Temes:

Eva González