A CAROLINA DEL SUD

Justin Bieber i Hailey Baldwin es casen per segona vegada

Les celebracions del casament van començar el cap de setmana i es prolongaran fins dimecres que ve

undefined50144794 gente justin bieber instagram190930190029

undefined50144794 gente justin bieber instagram190930190029

1
Es llegeix en minuts

Justin Bieber i Hailey Baldwin es casen aquest dilluns per l’església. La parella ja havia contret matrimoni en una cerimònia civil als jutjats de Nova York el setembre del 2018. 

Amb motiu del casament religiós, que està previst que se celebri cap al tard, l’artista canadenc ha compartit amb els seus fans una imatge en la qual mostra que està molt enamorat de la seva nòvia. Es tracta d’una foto de fa deu anys, quan el cantant va conèixer laHailey  a través del seu actual sogre, Stephen Baldwin, qui els va presentar al camerino. 

Notícies relacionades

En aquell temps, la Hailey era simplement una fan de Bieber, però tot va canviar quan es va fotografiar amb el cantant i va compartir la imatge a les xarxes. L’intèrpret de Company no ha detallat en la imatge la data en la qual aquesta es va prendre, però jutjant per les aparences, correspon a l’època en què començava la seva carrera musical.

Segons The Daily Mail, el cost del casament, que se celebra a Montage Palmetto Bluff, Carolina del Sud, superarà els 230.000 euros. Tot i que l’enllaç tindrà lloc aquest dilluns, les celebracions van començar el cap de setmana passat i està previst que durin fins dimecres que ve. El músic i la model han triat un luxós complex a Carolina del Sud perquè s’allotgin els convidats en unes habitacions el preu de la qual va de 290 a 1.600 euros la nit, mentre que els nòvios s’allotjaran en una residència a part.

Temes:

Justin Bieber