NÚVIA «EXCITADA»

Així és la llista de regals de noces de Jennifer Lawrence a Amazon

L'actriu i el seu promès, el galerista Cooke Maroney, continua amb els preparatius d'una gran cerimònia per als seus amics

41216207 59

41216207 59 / VALERIE MACON (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si bé fa uns dies Jennifer Lawrence (29) va ser exampada al costat del seu promès, el galerista Cooke Maroney (34), sortint de l’oficina matrimonial de Nova York (amb la qual cosa la parella podria haver fet ja el gran pas, almenys davant del jutge), els nòvios prossegueixen amb els preparatius d’una gran cerimònia per a amics i familiars. I prova d’això és que l’estrella de Hollywood acaba de penjar la llista de regals de noces a Amazon.

Fora del que es podria esperar, els nuvis, que es van comprometre fa set mesos, no demanen gaire ni tenen desitjos estrambòtics. Són una parella d’allò més normal, jutjant pels 49 objectes que han col·locat a la llista. Per a més comoditat dels compradors, els regals estan ordenats en diverses categories: cuina, salut i benestar, viatges, entreteniment, cuina...

Copes, una GoPro i AirPods

Notícies relacionades

Crida l’atenció la gran quantitat de peces per prendre i preparar begudes (amb copes de tota mena, de xampany, vi, Martini...) i l’afició pels robots de neteja i cuina. El llistat inclou des d’una taula per tallar formatge fins a un set de caixmir per dormir als avions, una càmera GoPro i uns AirPods.

Lawrence, que fa un any i mig que està amb Maroney, amb qui va començar a sortir després de deixar la seva parella anterior, el director Darren Aronofsky, que la va dirigir a ‘Madre’, està il·lusionadíssima amb l’enllaç, tal com revela el text que ella mateixa ha penjat a Amazon: «Planejar un casament és molt excitant, però et pot sobrepassar. Per a qui necessiti una mica d’inspiració, vaig pensar que seria divertit col·laborar amb Amazon i compartir alguns dels meus desitjos. És molt fàcil i pots trobar en un mateix lloc qualsevol cosa que necessitis».