DESPRÉS DELS RUMORS D'UN SUPOSAT CASAMENT AMB UNA PRESENTADORA

Verónica Castro ('La casa de las flores') es retira de la televisió

«Gràcies per tot, però estic esgotada de tant mal», ha afirmat la veterana actriu mexicana

lmmarco49834835 ame6906  bogota  colombia   12 09 2019   fotograf a de archi190917193039

lmmarco49834835 ame6906 bogota colombia 12 09 2019 fotograf a de archi190917193039 / Jose Mendez

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els seguidors de la sèrie ‘La casa de las flores’, que són molts, es van quedar en xoc quan el seu director, Manolo Caro, creador de la sèrie de Netflix, va confirmar fa uns quants dies que l’actriu Verónica Castro no està en la segona part. I és que la popular actriu, protagonista també de ‘Los ricos también lloran’ (TVE), ha decidit aquesta setmana deixar la professió que la va convertir en tota una icona. «La vida ha canviat molt, però jo no puc amb l’agressió i l’escarni. Dic ‘adeu’ al que tant vaig estimar, la meva professió durant 53 anys. Vaig entregar la meva vida amb tot el meu amor. Gràcies per tot, però estic esgotada de tant mal. Ja fa molts anys que ho dic. Vull la meva pau», ha afirmat l’actriu mexicana.

Notícies relacionades

Ara sabem que la seva retirada ha sigut forçada, que «tant mal» i «tant escarni» és per tot el que en els últims dies s’està dient sobre ella després de la revelació realitzada per la també actriu i presentadora Yolanda Andrade, de 47 anys. Al juny aquesta presentadora mexicana va fer la seva particular sortida de l’armari. I recentment va confessar que es va casar a començaments dels 2000 «amb una dona meravellosa i divina. Va ser una cosa simbòlica, res real. Ens vam casar a Amsterdam, en un moment molt bonic». Segons Andrade, Verónica Castro, l’altra ‘núvia’, no volia que aquesta informació se sabés, tot i que per a ella «no té res de dolent».

Però Verónica Castro sí que va parlar en un programa i va ser per desmentir categòricament que s’hagués casat en el passat amb una dona: «Si ni tan sols em vaig casar amb els pares dels meus fills, com m’he de casar amb Yolanda Andrade. Ja no vull donar rèplica a aquesta tonteria o pallassada. És una falta de respecte. Estem passant per un mal moment de salut la meva mare, la meva germana i jo. Ara això és el que menys m’importa. Més que broma és una falta de respecte, després de tants anys. Vaig estimar molt la Yolanda, però ja no l’estimo. Ja s’ha passat de graciosa i de simpàtica... Jo sempre vaig voler ajudar-la i ella sap perfectament que tot el que vaig poder fer ho vaig fer. [...] És bastant desagradable sentir com diu tot el que diu. És com si, de sobte, et traguessin tots els draps de fa 20, 30 o 40 anys de la teva vida. Jo no estic venent la meva vida, ni m’interessa vendre-la. ¡No em vaig casar; no soc la seva dona!», va concloure.