CASAMENT 'STAND BY'

Després de jugar a despistar, Melendi i la seva nòvia es casen

El cantant i la ballarina argentina s'han donat el 'sí, vull' aquest diumenge

boda de melendi con julia nakamatsu / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tots els fans de Melendi estaven aquest dissabte pendents del seu casament amb la seva nòvia, l’argentina Julia Nakamatsu, que suposadament s’anava a celebrar a la tarda, però finalment l’enllaç ha tingut lloc aquest diumenge, el dia d’Astúries.

La germana bessona de la núvia, Livia, ha sigut una de les primeres a compartir diferents imatges del casament en el seu compte d’Instagram. En una es pot veure el cantant, amb un vestit negre i un cinturó de colors, abraçant la que ja era la seva dona, que llueix un vestit blanc de tall sirena, de pedreria i amb l’esquena a l’aire.

Alguns dels convidats han publicat també algunes fotos de la posterior festa. En una es veu com els nuvis tallen el pastís nupcial davant dels nombrosos convidats. Segons la revista ¡Hola!, l’intèrpret i la ballarina s’han casat al castell de Batres, situat al límit amb la província de Toledo, en un edifici d’estil renaixentista amb uns frondosos jardins.

Notícies relacionades

Segons, el setmanari, els nuvis han comptat amb la companyia de familiars, amics i companys de professió com araDavid Bisbal, Vanesa Martín Arkano. S’esperava que hi pogués assistir Alejandro Sanz, però el cantant finalment no hi ha assistit per incompatibilitat d’agenda.

L’assistència de Malú amb la seva parella, Albert Rivera, era un altre dels grans atractius d’aquest enllaç, ja que es tractaria del primer acte social al qual la cantant i el polític acudirien junts. La intriga es manté perquè els vehicles tenien vidres fumats i no s’han veure els rostres dels convidats.

Temes:

Melendi