SEGONS PUBLICA 'SEMANA'

Malú i Albert Rivera ja viuen junts

La parella s'ha instal·lat a la casa que la cantant va comprar l'any passat i que ha sigut reformada

lmmarco49040456 gente albert rivera y malu saliendo del hospital foto europa190904140337

lmmarco49040456 gente albert rivera y malu saliendo del hospital foto europa190904140337

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La relació es referma. Malú i Albert Rivera ja viuen junts a la casa de l’artista, segons informa la revista 'Semana'. Des que es va fer oficial la seva relació el passat 12 de juliol a la portes de l’Hospital Puerta del Sur de Móstoles, on el polític va haver de ser ingressat a causa d’una gastroenteritis aguda, la parella ha estat completament allunyada del focus mediàtic.

El passat 2 de setembre, Rivera va reprendre la seva agenda política al Congrés dels Diputats però fins aleshores no hi ha hagut ni rastre de la parella. El cotxe oficial d’Albert Rivera era fotografiat a primera hora del matí a les portes del domicili que comparteix amb Malú, cosa que demostra que la seva relació continua i han iniciat junts una nova vida en comú. Segons informa la revista, ja fa un temps que el líder català conviu amb la seva parella a la casa que la cantant va comprar l’octubre del 2018 i en la qual han fet una sèrie de reformes, que han anat supervisant en els últims mesos.

Notícies relacionades

Es tracta d’una mansió de gairebé 600 metres quadrats construïts en un terreny de més de 3.000 metres. Està situada al barri de la Florida, en una de les zones més exclusives del nord de Madrid, on resideixen nombrosos rostres coneguts. L’immoble està taxat en un milió i mig d’euros.

La passada setmana el líder de Ciutadans i la cantant van ser vistos en un conegut restaurant de Pozuelo de Alarcón. Pel que sembla la cantant ja es troba bastant recuperada de la seva lesió al peu, una ruptura de lligaments al turmell dret, que li va fer posposar la seva gira de presentació del seu últim disc, ‘Oxigen’. Està previst que la parella assisteixi el pròxim dissabte a Madrid al casament de Melendi amb Julia Nakamatsu.

Temes:

Malú