ENTREVISTA A 'XL DOMINICAL'

Cayetano Martínez de Irujo: "La cocaïna em va pertorbar per complet»

Cayetano publica la setmana que ve la seva biografia 'De Cayetana a Cayetano'

lmmarco49630485 190830193956

lmmarco49630485 190830193956

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Traumes, drogues, sexe i intrigues a la casa d’Alba. El 'XL Dominical’, que s’entrega conjuntament amb ELPERIÓDICO, publica aquest diumenge l’entrevista que Virgina Drake li fa aCayetano Martínez de Irujo amb motiu de l’arribada a les llibreries, el 4 de setembre, de la seva biografia, titulada 'De Cayetana a Cayetano'. 300 pàgines, amb dedicatòria per a la seva mare, que no deixaran indiferent a gaire gent.

En l’entrevista deixa anar perles com ara: "La cocaïna em va pertorbar per complet. Jo vivia amb una obsessió: seduir dones. Cap se’m resistia". Reconeix que abans de l’embaràs de la seva exdona Genoveva Casanova, mare dels seus dos fills, es va veure en la mateixa tessitura dues vegades, amb una noia alemanya i una francesa. "Jo era molt inconscient i molt salvatge". Aquells embarassos no van seguir endavant. "Els vaig resoldre". També explica que no va ser capaç de mantenir el seu matrimoni amb Genoveva Casanova. "Li vaig ser infidel, malgrat l’amor que sentia per ella". 

Notícies relacionades

També que li va costar "dos milions de pessetes" deixar la Cienciologia i que s’ha sotmès a multitud de teràpies per superar, entre altres coses, una infància que ell la recorda «com la d’Oliver Twist». Cayetano, sense citar el seu nom, es refereix al llibre a Mar Flores com “la forma de la meva sabata en el pitjor dels sentits”.  «És perquè em va fer el mateix que jo havia fet abans a altres dones, sense voler i sense ser-ne conscient» diu. 

A més d’analitzar les relacions familiars:"La meva mare confiava en mi. No en els meus germans. Aquest és el preu que he pagat”, insisteix que no ha volgut atacar ningú i que manté “la porta oberta”. De la seva actual relació amb Bárbara Mirjan, 33 anys més jove que ell, no en vol parlar, però assegura: “Del 2014 al 2016 van ser els pitjors anys de la meva vida. Ara començo a ser feliç".