A TRAVÉS DE LA SEVA FUNDACIÓ

Leonardo DiCaprio crea un fons de 5 milions de dòlars contra els incendis a l'Amazònia

L'actor, que utilitza el seu Instragram per lluitar en la causes mediambiental, es mostra consternat

lmmarco49573776 tokyo  japan   26 08 2019   us actor cast member leonardo di190826152610

lmmarco49573776 tokyo japan 26 08 2019 us actor cast member leonardo di190826152610 / FRANCK ROBICHON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La fundació mediambiental Earth Alliance, impulsada per l’actor Leonardo DiCaprio, ha creat un fons de 5 milions de dòlars per ajudar a combatre els incendis que devasten la selva tropical de l’Amazònia. L’actor, que utilitza el seu Instagram per fer campanya a favor de l’ecologisme, ha anunciat la creació de l’Amazon Fores Fund. Els fons aniran destinat a cinc grups locals que treballen per combatre els efectes de la desforestació a la selva tropical brasilera, "el pulmó del planeta".

Notícies relacionades

El protagonista d’’Érase una vez en Hollywood’, recorda que fa un parell d’anys "va treballar amb un equip de bombers, els autèntics herois," a l’est del Brasil. "Feia moltíssima calor i de vegades semblava inútil. Alguns dels bombers eren membres de la tribu Guajajara que havien dedicat les seves vides a protegir el que quedava de les selves ancestrals, ja que la majoria ja havien sigut tallades i cremades."

DiCaprio s’ha afegit a les veus que, als Estats Units, estan denunciant que no es parli prou d’aquesta catàstrofe als mitjans de comunicació. En aquest sentit, va compartir a les xarxes socials un missatge de l’ambientalista Nick Rose. "És aterridor pensar que l’Amazones, que és la selva tropical més gran del planeta, que crea el 20% de l’oxigen de la Terra i que és bàsicament el pulmó del món, ha estat cremant i cremant durant els últims 16 dies consecutius, ¡literalment sense cap cobertura dels mitjans de comunicació! ¿Per què?".