GUSTOS ECLÈCTICS

Als Obama els agrada 'Con altura' de Rosalía

El president publica el seu 'playlist' amb les seves 44 cançons de l'estiu

lmmarco49529690 la cantante rosalia en los carteles de los billboards en tim190825145707

lmmarco49529690 la cantante rosalia en los carteles de los billboards en tim190825145707

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident dels Estats Units, Barack Obama, ha publicat una llista de les 44 cançons que ell i la seva dona Michelle estan escoltant aquest estiu. Entre aquestes, al lloc 31, apareix 'Con Altura', de Rosalía i el cantant colombià de reggaeton J Balvin. "Ara que va acabant-se l’estiu, aquí hi ha una mostra del que Michelle i jo hem estat escoltant: algunes de noves, altres d’antigues, algunes de ràpides, altres de lentes. Espero que la disfrutin", ha escrit Obama al costat d’una imatge amb la llista de reproducció.

L’artista barcelonina és una de les escollides per la parella, que ha elegit tantes cançons com presidents va tenir els EUA fins a l’arribada d’Obama a la Casa Blanca. Entre els seus gustos hi ha cançons com ‘Too Good’ de Drake, ‘Mood 4 Eva’ de Beyoncé, Jay-Z i Childish Gambino i ‘Burning’ de Maggie Rogers. Aquesta no és la primera vegada que els Obama publiquen la seva ‘playlist’ de l’estiu ni que inclouen una artista espanyola en el repertori. El 2015 els agradava ‘La Mala Rodríguez’ i el seu ‘Tengo un trato’.

Barack Obama és fan declarat d’Aretha Franklin, Sam Cooke i Bob Dylan, i és amant de diversos gèneres musicals com el soul (escolta amb freqüència Stevie Wonder, Al Green, o The Isley Brothers...), el jazz (li encanten Nina Simone, Cassandra Wilson, Miles Davis, o John Coltrane...) i el rock (Bruce Springsteen, The Rolling Stones i The Beach Boys estan entre els seus favorits...).

Notícies relacionades

Curiosament Rosalía estarà en la pròxima edició dels premis MTV, que se celebraran a la matinada del 26 al 27 d’agost, a Nova Jersey. L’artista espanyola continua immersa en aquest conte de fades que ha suposat la seva irrupció a nivell internacional i opta a alçar tres trofeus: Millor artista revelació, Millor coreografia i Millor vídeo llatí. Guanyi o no cap trofeu, el que és segur és la seva actuació a la gala, amb la qual buscarà de nou meravellar el món i que s’anuncia aquests dies fins i tot als cartells lluminosos de Times Square, a Nova York. L’artista ja va recollir dos Grammy Llatins el 2018.

"Con altura" és el tema més escoltat de l’artista catalana a Spotify, on acumula més de 230 milions d’escoltes, mentre que a Youtube ja suma més de 760 milions de reproduccions.

Temes:

Barack Obama