PARELLA FELIÇ

Quentin Tarantino i Daniella Pick esperen el seu primer fill

La parella, que es va donar el «sí, vull» a finals de l'any passat, està «encantada»

lmmarco48264214 72nd cannes film festival   screening of the film  once upon190822142710

lmmarco48264214 72nd cannes film festival screening of the film once upon190822142710 / STEPHANE MAHE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si no fos suficient amb l’èxit de la seva novena pel·lícula, ‘Érase una vez en Hollywood’, protagonitzada per Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie, entre altres grans estrelles, el director Quentin Tarantino, de 56 anys, té un nou motiu per ser feliç. El cienasta i la seva dona, la model isreaelana Daniella Pick, de 35 anys, esperen el seu primer fill.

Notícies relacionades

Així ho ha anunciat el cineasta a través d’un comunicat a la revista ‘People’. “Daniella i Quentin Tarantino estan encantats d’anunciar que esperen un fill”. La notícia arriba menys d’un any després del seu enllaç secret, que va tenir lloc a Beverly Hills el novembre de l’any passat.

La parella es va conèixer el 2009 quan Tarantino es trobava a Israel, lloc de naixement de Daniella, per promocionar la pel·lícula ‘Maleïts malparits’. Vuit anys després d’aquella primera trobada, el matrimoni va decidir posar el colofó al seu amor amb la unió a què van assistir Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Edward Norton, Harvey Keitel i Diane Kruger, entre d’altres.