EXPRESENTADOR ESTRELLA

Larry King es divorcia de la seva setena dona als 85 anys

Feia 22 anys que estava casat amb Shawn Southwick King

lmmarco49503108 television host larry king and his wife actress shawn southw190821123926

lmmarco49503108 television host larry king and his wife actress shawn southw190821123926 / KENA BETANCUR

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El seu nom està associat indefectiblement a la cadena CNN perquè és història de la televisió. Parlem de Larry King, que ha demanat el divorci de la seva setena dona, Shawn Southwick King, una excantant i també presentadora de televisió amb la qual ha estat casat gairebé 22 anys. La confirmació l’ha realitzat l’advocat del famós periodista i escriptor. King té actualment 85 anys, la seva dona, 59.

La parella va contreure matrimoni el setembre del 1997 i tenen dos fills en comú, Chance, de 20 anys i Cannon, de 19. En la demanda de separació, presentada a començaments d’estiu, s’al·leguen "diferències irreconciliables" però pel que sembla darrere de tot hi hauria una suposada aventura extramatrimonial per part de Shawan que havia durat més d’un any. Sobre aquest assumpte, una font pròxima a la parella va arribar a comentar a la revista 'People' que Larry estava "completament avergonyit i angoixat i no sap què fer".

Notícies relacionades

En canvi, King i Southwick van negar aquesta aventura en una entrevista a la revista 'Home & Family' l’agost del 2016. "He estat en aquest negoci 60 anys i he bregat amb els rumors durant molt temps. Els rumors són el que són, rumors. I no hi paro atenció", va dir llavors el conductor del 'talk show' ‘Larry King Live’, que va deixar el 2010 després de 23 anys en antena.

King, famós pels seus tirants i les seves ulleres i per no incomodar els seus convidats, va fer en aquest espai unes 50.000 entrevistes, des d’estrelles de Hollywood, fins a polítics, passant per esportistes, creients d’ovnis i autors de teories conspiradores.