ELEGIDA A MELILLA

La cordovesa María del Mar Aguilera, nova Miss World Spain

S'erigeix en guanyadora entre 52 candidates

lmmarco49487575 graf8123  melilla  19 08 2019   la actual miss world c rdoba190819112514

lmmarco49487575 graf8123 melilla 19 08 2019 la actual miss world c rdoba190819112514 / F G Guerrero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tenim nova reina de la bellesa. L’actual Miss World Còrdova, María del Mar Aguilera Zuheros, ha aconseguit la corona de Miss World Spain 2019 en una gala celebrada diumenge a l’Auditorium Carvajal de Melilla. A aquest títol hi aspiraven 52 candidates de tota la geografia espanyola. "Em sento preparada i amb ganes de dedicar-me a això", deia una emocionada María del Mar, que és natural de Priego de Córdoba, té 21 anys, mesura 1,76 metres i és psicòloga i model.

El jurat ha elegit com a primera Dama d’Honor Tania Medina García, actual Miss World Las Palmas, i com a segona Dama d’Honor, Marta González Pérez, Miss World Tenerife.

El projecte social amb què s’ha presentat a aquest certamen María del Mar està relacionat amb la seva professió i consisteix en la conscienciació de les malalties mentals a través de la informació i l’experiència, objectiu que ha plantejat després d’haver assistit aquest any com a psicòloga voluntària a un centre de persones amb trastorn bipolar.

Notícies relacionades

La jove cordovesa es va posar el nombrós públic assistent a l’Auditori de Melilla a la butxaca en el seu minut d’or, en el qual el presentador li va preguntar a quina època del passat viatjaria, a la qual cosa ella va respondre que a la dels seus avis, en la qual "no es miraven pantalles de mòbils, sinó que les persones es miraven als ulls i on sortir al carrer era socialitzar i parlar amb els veïns. El món moltes vegades falla perquè ens falta la comunicació, que és el principal problema. De tota manera viatjaria a aquella època canviant moltes coses que actualment tenim, com la llibertat de la dona".

Després de guanyar el certamen, ella serà l’encarregada de representar Espanya en el certamen Miss World 2019 que se celebrarà a Londres el 14 de desembre d’aquest any. La setmana passada, una imatge va sorprendre durant els dies previs a la celebració de la gala: va ser veure les miss recollint plàstics d’una platja de Melilla.