ESTRANYA ENTREGA

Un home regala televisors vells amb un monitor al cap

La policia busca l'autor de les entregues, que van ser retirades pels agents

undefined394440 a henrico county police officer shines a flashlight into the190816163442

undefined394440 a henrico county police officer shines a flashlight into the190816163442 / MARK GORMUS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home amb una màscara que simulava un monitor d’ordinador de tub va repartir la setmana passada una cinquantena de televisors vells a un veïnat dels Estats Units.

L’estrany repartidor va complir la seva tasca metòdicament i fins i tot va saludar a la càmeres de vigilància que van captar la seva imatge. Portava vestit complet, botes de bicicleta i guants negres, per evitar deixar empremtes.

L’home va repartir fins a 50 televisors de 13 polzades i de tub a cadascuna de les cases del barri, el comtat d’Henrico, a l’estat de Virginia (EUA).

Notícies relacionades

El temor a què l’inesperat enviament ocultés algun tipus de desagradable sorpresa va fer que els veïns truquessin a la policia, que va anar retirant els monitors dels porxos de les cases. 

Segons una cadena de televisió local, el 23 d’agost del 2018, a la mateixa zona un desconegut va deixar a diverses portes del veïnat fins a 20 monitors de televisió similars als que van aparèixer aquesta setmana. Tampoc llavors es va poder localitzar el repartidor de monitors.

Temes:

Estats Units