24 febr 2020

Anar al contingut

MARCAT PER L'11-S

El fill de Springsteen compleix el seu somni de ser bomber

Sam Ryan, de 25 anys i fill petit del cantant, exerceix a Nova Jersey

El Peródico

El fill de Springsteen compleix el seu somni de ser bomber

"Felicitats... Vas seguir els teus somnis... Bomber de JC... Mantén-te sa i estalvi... estima el teu valent cor”. Són les paraules d’alè de Patti Scialfa, dona del cantant Bruce Springsteen des del 1991, cap al seu fill petit Sam Ryan, de 25 anys. El jove ha aconseguit entrar en el departament de bombers de la ciutat de Jersey després d’haver format part del cos de voluntaris. 

I és que quan Bruce Springsteen va llançar el 2002 l’àlbum 'The Rising' marcat per l’11-S, no imaginava el que significaria per al seu fill petit, que llavors tenia 7 anys. Moltes de les lletres d’aquest disc estan escrites des de la perspectiva d’aquells bombers i policies que van estar en primera línia en els atemptats a les Torres Bessones a Nova York. 17 anys després el jove ha complert el seu somni de convertir-se en bomber. 

  
 
  

 Breaking things with friends

 

Una publicació compartida de  Sam Ryan (@samryans) el 

Springsteen i Scialfa són pares de dos fills més: Evan James, de 29 anys, i Jessica Rae, de 27. Evan es va graduar al Boston College i treballa en una emissora de ràdio. Jessica és una coneguda campiona d’equitació i ha participat en diverses competicions a Espanya. De fet, va ser una de les convidades al casament de Marta Ortega.