TRADICIÓ ESTIVAL

Així ha sigut la foto dels Reis i les seves filles a Palma

La família reial recupera els jardins del palau de Marivent com a l'escenari d'aquestes imatges

posado-reyes / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Felip, Letizia i les seves filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia han protagonitzat aquest diumenge la tradicional foto estiuenca a Palma davant els mitjans gràfics, amb la novetat que s’ha recuperat l’escenari del palau de Marivent, en una zona del jardí, després que l’any passat fos al palau de l’Almudaina.

Cap a les set de la tarda, els Reis i les seves dues filles han aparegut caminant i agafats de la mà des de l’edifici on s’allotgen al palau per aturar-se en una de les zones enjardinades, segons informa Efe. 

La Família Reial ha posat somrient davant l’al·luvió de flaixos que no ha cessat durant els deu minuts que s’ha allargat la sessió fotogràfica. El primer que han fet és saludar els nombrosos fotògrafs i càmeres congregades. "No sé si podreu fer vacances perquè aquesta setmana tenim unes quantes activitats", ha comentat Felipamb un gran sentit de l’humor davant els periodistes. "Estem aprofitant uns dies, a veure si podem, però sempre pendents de la situació política, que no ha parat. Crec que també és bo deixar passar uns dies i donar una mica de marge", ha afegit.

Els Reis i les seves filles, als jardins del palau de Marivent, a Palma. / BALLESTEROS / (EFE)

Campament als Estats Units

Notícies relacionades

A continuació, la princesa d’Astúries, Leonor ha parlat amb els mitjans sobre la seva estada als Estats Units, on la seva germana i ella han viatjat per segon any consecutiu per passar el juliol en un campament. "Ha sigut molt divertit, millor que l’any passat perquè ja ho coneixíem", ha declarat Leonor, afegint que durant aquesta estada han practicat la vela. Un moment divertit ja que tant ella com Sofia, que recalcava que també han fet altres esports, s’encongien d’espatlles i reien quan els preguntaven si en vela són tan bones com el seu pare. 

Per aquest nou retrat, el sisè des que el 2014 el Rei va rescatar aquesta tradició, Letizia ha triat un vestit midi blanc amb un estampat floral d’un to vermellós, i unes espardenyes amb cunya. Per la seva banda, Felip anava informal amb una camisa i pantalons texans, mentre que la princesa Leonor duia una granota blanca, un estil molt diferent al de la seva germana Sofia, que s’ha decantat per una camisa blanca i uns pantalons curts de ratlles.