segons 'people'

Lady Gaga té nou nòvio i no és Bradley Cooper

La revista publica unes fotos fent-se un petó amb un enginyer de so

zentauroepp45473087 mas periodico animal print lady gaga181017171559

zentauroepp45473087 mas periodico animal print lady gaga181017171559

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els rumors sobre la suposada relació de Lady Gaga i Bradley Cooper, després de la ruptura de tots dos amb les seves respectives parelles, són incessants. Que si ja viuen junts sota el mateix sostre, que si la cantant està embarassada de l’actor... No obstant, avui la revista nord-americana 'People' publica una notícia que desmentiria l’idil·li entre els protagonistes de la pel·lícula 'Ha nacido una estrella'.

La publicació afirma que la intèrpret de 'Poker face' té nou nòvio, i no seria precisamentl’exparella d’Irina Shayk. Segons la revista, es tractaria d’un enginyer de so anomenat Dan Horton, al qual Lady Gaga apareix fent un petó en unes fotografies que publica 'People'.

De fet Horton, de 37 anys, ha treballat com a enginyer de so per a l’estrella del pop, de 33 anys.

“Més que amics”

Les imatges publicades per 'People' corresponen a un dinar que Lady Gaga i Horton van compartir en un restaurant de Studio City, un barri situat a la part nord-oest de Los Angeles (EUA).

Diverses persones que es trobaven en aquells moments a l’establiment van assegurar a la revista que l’artista i Horton es van comportar de manera afectuosa i com si fossin "més que amics".

A falta de la confirmació oficial, Horton seria la primera relació que manté Lady Gaga des que va anul·lar el febrer passat el seu compromís amb l’agent de talents Christian Carino.

Anterior ruptura

L’artista havia començat la seva relació amb Carino a començaments del 2017, però per quan van trencar el 2019 ja feia un temps que tenien vides separades.

La presumpta relació entre Lady Gaga i Horton també acabaria amb els rumors que situaven la cantant amb Bradley Cooper. Segons 'People', Cooper va trencar la seva relació amb la model Irina Shayk el juny passat després de quatre anys junts i una filla en comú nascuda el 2017.

Que Lady Gaga i Cooper es trobessin solters i sense cap compromís va desencadenar murmuris de tot tipus en la premsa del cor, que va especular que podrien estar junts emparant-se amb l’extraordinària química que van mostrar com els dos protagonistes d’'Ha nacido una estrella'.

Notícies relacionades

Aquesta pel·lícula musical, que va suposar a més l’aplaudit debut com a realitzador de Cooper, li va donar a Lady Gaga l’Oscar a la millor cançó per 'Shallow'.

A més, Cooper i Lady Gaga van ser els grans protagonistes de l’última edició dels Oscars, més enllà del palmarès, gràcies a una aclaparadora i intensa interpretació de 'Shallow' a dues veus que va captivar sense discussió el públic de la gala més important del cine.