PER "FEMINISTA"

¿Per què Karlie Kloss va abandonar Victoria's Secret?

La model se sincera a 'Vogue' i revela que no s'identifica amb el missatge que transmetia en la marca de llenceria

undefined43227489 new york ny may 07 model karlie kloss attends as the ma190705162309 / Andrew Toth

undefined43227489 new york  ny   may 07   model karlie kloss attends as the ma190705162309
undefined41031105 topshot   us model karlie kloss presents a creation during t190705162257
undefined47137073 model karlie kloss poses for photographers upon arrival at t190705162324

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Karlie Kloss va penjar les seves ales de Victoria's Secret el desembre del 2015. La model ho va confirmar durant la gala dels premis Oscar, on va explicar que havia hagut de rescindir el contracte amb la companyia de llenceria a causa del gran nombre de projectes que tenia pendents i als seus estudis de Teoria del Feminisme a la Universitat de Nova York, però la realitat és molt diferent.

Gairebé quatre anys després, la maniquí revela a l’edició britànica de Vogue els veritables motius del seu abandonament a la mediàtica passarel·la. "La raó per la qual vaig decidir deixar de treballar per a Victoria's Secret va ser perquè no sentia que fos una imatge representativa de qui era jo, ni del tipus de missatge que volia enviar a les dones joves de tot el món sobre el que significa la bellesa", confessa la publicació. 

"Discurs poderós"

La supermodel, que va començar a desfilar per a Victoria's Secret el 2011, amb tot just 18 anys, reconeix que “crec que va ser un moment crucial per a mi com a feminista, perquè vaig ser capaç de prendre les meves pròpies decisions i crear la meva pròpia història, o bé a través de les companyies amb les quals treballo o bé a través de la imatge que estic oferint de mi al món”.

Unes reflexions que Kloss, que el pròxim 3 d’agost complirà 27 anys, ha realitzat en un moment de maduresa personal i professional. L’octubre del 2018 es va casar amb Joshua Kushner i s’ha convertit en una de les models més cotitzades del planeta“Cada vegada que miro cap als últims anys de la meva adolescència i l’inici de la vintena, penso que tenia por de perdre la feina o de perdre la meva posició si deia que no a alguna cosa”, ha expressat a l’esmentada revista. “però no vaig perdre cap feina. El que em va passar va ser que com més deia el que sentia, més em respectaven els meus companys. I més em respectava a mi mateixa. I ara tinc la tranquil·litat de sentir-me orgullosa i saber que el meu discurs és molt poderós”, postil·la.

RELACIÓ AMB ELS TRUMP

Kloss, que està emparentada amb la família Trump, ja que el seu marit, Joshua Kushner, és germà del marit d’Ivanka Trump,  ha assegurat que la relació ha sigut dura. "Intento centrar-me en els valors liberals que comparteixo amb el meu marit, que són els mateixos amb els quals em van criar i m’han guiat al llarg de la meva vida," ha explicat.  

Notícies relacionades

Al llarg de l’entrevista, Kloss fa referència també als seus motius per passar-se al judaisme. "Vaig prendre la decisió per ell, perquè l’estimo, però va ser una decisió pròpia. Aquesta és la meva vida i soc molt forta i independent", destaca i afegeix: "Després de molts anys d’estudiar i parlar amb la meva família i de la meva recerca interior va ser quan em vaig decidir adaptar plenament el judaisme en la meva vida i començar a planificar un futur amb l’home amb el que vaig triar casar-me". Per acabar, la maniquí destaca que "canviar part de qui ets per algú pot ser de febles. Però, si has passat per les coses que jo he experimentat, realment ets del tot menys dèbil. Això m’ha fet més forta, afectuosa i resistent. Realment no vaig prendre’m això a la lleugera", conclou.