DESPRÉS D'UN ANY SEPARATS

Miguel Bosé i Nacho Palau arriben a un acord pel bé dels seus fills

L'exparella pacta que els quatre nens passin junts les vacances estivals

undefined48226832 hollywood  california   may 18  miguel bose and sons attend 190628113524

undefined48226832 hollywood california may 18 miguel bose and sons attend 190628113524 / Axelle Bauer-Griffin

1
Es llegeix en minuts

Pel bé dels seus quatre fills, Miguel Bosé i Nacho Palau,Miguel BoséNacho Palau, que van ser la seva parella durant 26 anys, han arribat a un acord pel qual els fills de tots dos, que porten un any vivint separats, puguin compartir vacances d’estiu. El cantant ha viatjat de Mèxic a Madrid, amb els seus fills Tadeo i Diego per estar uns dies amb els seus altres fills Ivo i Telmo, els menors que viuen amb Palau.

Els quatre nens van néixer per ventre de lloguer als Estats Units. Tadeo i Diego són fills biològics de Bosé, i Ivo i Telmo, ho són de Palau. Els quatre vivien junts a Panamà amb Bosé i Palau, però després de la seva separació sentimental van decidir distanciar els nens. Bosé llavors va marxar a Mèxic amb els seus dos fills biològics, i Palau va fer el mateix amb els seus instal·lant-se a Xelva, un poble de València, a la casa de la seva mare.

Pares legals

Palau reclama al cantantPalau  poder continuar compartint la cura i l’educació dels quatre petits, i per aconseguir-ho ha presentat una demanda en la qual sol·licita una doble acció de filiació perquè tant Bosé com ell siguin reconeguts com a pares legals, uns termes amb els quals l’artista no està d’acord.

De moment, sembla que els quatre menors estaran junts en més ocasions, tot i que es desconeix el seu lloc de vacances d’estiu i com seran aquestes trobades, ja que la privacitat dels nens és la prioritat tant de Bosé com de la seva exparella.

Notícies relacionades

La resolució d’aquest cas excedeix l’interès mediàtic derivat de la fama de Bosé, ja que en l’ambient jurídic hi ha expectació per una sentència que podria marcar el camí per a les noves realitats familiars que es donen en la societat espanyola, nous tipus de família per als quals fins al moment la legislació no ofereix solucions clares com quan es tracta de la separació o divorci d’una parella convencional que té fills.

L’intèrpret d’Amante bandido va anunciar el 2011 a través de les seves xarxes socials que havia sigut pare de Diego i Tadeo i dos anys després va explicar que criava tambéIvo  Telmo. Sempre s’hi va referir com els seus fills, fins i tot va publicar una imatge mostrant la cara dels quatre quan va patir un intent de xantatge.

Temes:

Miguel Bosé