PRINCESA FILÒSOFA

Carlota Casiraghi debatrà de filosofia al Hay Festival de Segòvia

La filla de Carolina de Mònaco intervindrà el 21 de setembre a l'Aula Magna del Campus de Santa Cruz la Real a l'IE University

undefined48807976 gente carlota casiraghi instagram190626181441

undefined48807976 gente carlota casiraghi instagram190626181441

1
Es llegeix en minuts

Carlota Casiraghi serà una de les estrelles de la pròxima edició de l’Hay Festival  de Segòvia, en el qual debatrà de filosofia amb Robert Maggiori a partir del llibre que han escrit conjuntament, ‘Archipiel des passions’, segons ha informat aquest dimecres el certamen, que se celebrarà entre el 19 i el 22 de setembre.

Casiraghi, que va contraure matrimoni amb el productor Dimitri Rassam, el passat 8 de juny, és diplomada en Filosofia per la Sorbona, cofundadora de la publicació ecològica Ever Manifesto i iniciadora de Les Rencontres Philosophiques de Monaco, que presideix, intervindrà el 21 de setembre a l’Aula Magna del Campus de Santa Cruz la Real a l’IE University.

En la 14a edició del festival destaquen les converses sobre el futur d’Europa i del poder de la ficció per canviar el pensament en què participaran, entre d’altres, els escriptors Fernando Aramburu, Antonio Muñoz Molina, James Ellroy i Soledad Puértolas; els filòsofs Fernando Savater i Javier Gomá i els artistes Christina Rosenvinge i James Rhodes.

Gran Festa popular

El certamen començarà el 9 de setembre amb una gran festa popular que inclou un recorregut per llocs emblemàtics de la ciutat i les exposicions d’art comissariades per al certamen i que duraran tot el mes.

Entre elles destaquen una instal·lació de Ricardo Cárdenas al costat de l’aqüeducte, una mostra fotogràfica de Ricardo Martín, una exposició de Daniel Parra sobre la batalla de Trafalgar i una ‘performance’ pictòricad’Alberto Reguera.

Muñoz Molina presentarà a Segòvia el seu ‘thriller’ psicològic ‘Tus pasos en la escalera’; María Dueñas, ‘Les filles del capità’; Domingo Villar la tercera entrega de la seva sèrie policíaca, i Manuel Jabois, ‘Malaherba’.

El guionista Aitor Gabilondo tornarà alHay Festival de Segòvia  amb Fernando Aramburu, per parlar de l’adaptació de ‘Pàtria’, que HBO està convertint en sèrie.

Notícies relacionades

James Ellroy, autor de ‘L.A. Confidencial’, parlarà sobre novel·la; la mexicana Valeria Luiselli, integrant de la llista Bogotá39-2017, presentarà ‘Lost children archive’ i l’iraquià Ahmed Saadawi parlarà sobre la seva novel·la ‘Frankenstein en Bagdad’.

L’ambientalista Suzy Amis Cameron parlarà sobre la crisi climàtica; l’historiador Mukul Kesavan de la nova onada del nacionalisme a l’Índia i la sociòloga marroquina Sanna el Aji i l’escriptora catalana Najat el Hachmi dialogaran sobre la identitat islàmica.