ACTRIU CAMÍ DE L'ALTAR

La nova vida de Jennifer Lawrence

L'actriu es desfà en elogis cap al seu promès, Cooke Maroney

lmmarco48432426 jennifer lawrence attends the 12th annual veuve clicquot pol190614191618

lmmarco48432426 jennifer lawrence attends the 12th annual veuve clicquot pol190614191618 / ANGELA WEISS

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Fins al moll de l’os. Jennifer Lawrence està colada pel seu futur marit, el galerista novaiorquès Cooke Maroney. La protagonista de ‘Gorrión rojo’ no és gens amiga de parlar de les seves conquestes però s’ha sincerat en una entrevista amb la periodista Catt Sadler. "És la millor persona que he conegut. Sé que sona realment estúpid, però és així. Em sento molt honrada de convertir-me en senyora de Maroney", ha dit l’actriu, que anteriorment va estar sortint amb el director Darren Aronofsky, que la va dirigir a 'Madre', amb Javier Bardem.

Lawrence, de 28 anys, i Maroney, de 34, es van conèixer l’any passat a través d’una amiga i el maig passat van celebrar una festa de compromís a Nova York, a la qual ella va anar vestida amb un vaporós vestit drapat de màniga llarga de color rosa ‘palo’. "Jo estava en un moment de la meva vida en què no em considerava preparada per casar-me, però va ser conèixer Cooke i ja volia casar-me amb ell. Trobes la teva persona favorita al planeta i dius: ‘No pot anar-se’n’. Tots dos volíem comprometre’ns plenament. És el meu millor amic, així que volem vincular-nos legalment per sempre. Afortunadament, existeix la paperassa per a aquestes coses", explicava l’actriu de Kentucky en to d’humor.

El nòvio, Cooke Maroney, és un galerista amb seu a l’Upper East Side, a la zona est de Manhattan. La seva galeria representa artistes com l’escultor britànic Anish Kapoor, el suís Ugo Rondinone, el realitzador de vídeos Matthew Barney (parella de l’artista Björk) i el pintor Carroll Dunham, pare de l’actriu, directora i guionista Lena Dunham.

Notícies relacionades

L’enllaç, pel que sembla, està per caure, però la protagonista d’'Els jocs de la fam' ha preferit no donar-ne detalls. "No m’he posat gens neuròtica planejant el casament. Crec que soc massa gandula per a això. Vaig veure un vestit que m’agradava i vaig dir: ‘¡Aquest és el que vull!’. No vaig buscar gaire. I amb el lloc on el celebraré igual. El vaig veure, em va encantar i el vaig reservar", ha explicat la noia.

La quatre vegades nominada a l’Oscar i una vegada guanyadora de l’estatueta —per ‘La part positiva de les coses’, el 2013— està encantada amb la seva nova vida a Nova York. Va decidir respirar una mica i deixar de rodar pel·lícules un temps. L’aturada, assegura, li ha anat molt bé. "Aquest últim any ha sigut molt saludable i satisfactori. Pensava que si no treballava em deprimiria i no va ser així. Vaig trobar altres coses que realment m’apassionen i que no tenen res a veure amb la interpretació. Sento que m’he conegut a mi mateixa". Una d’aquestes ocupacions ha sigut col·laborar en l’organització Represent US, que es dedica a lluitar contra la corrupció política i defensar els drets de les dones.