DESPRÉS DE LA RUPTURA AMB BRADLEY COOPER

Irina Shayk reapareix en una desfilada a Florència

La model russa segueix amb els seus compromisos professionals

lmmarco48620275 russian model irina shayk presents a creation during the pre190614124757

lmmarco48620275 russian model irina shayk presents a creation during the pre190614124757 / MIGUEL MEDINA

1
Es llegeix en minuts

La model russa continua amb els seus compromisos professionals sense fer cap tipus de declaració sobre la seva ruptura amb l’actor Bradley Cooper. Aquest dijous Irina Sayk va desfilar a Florència, dies després de treballar a Islàndia en una nova campanya publicitària per a Intimissimi. 

Després de compartir amb els seus seguidors una foto en banyador que va donar la volta al món, Irina ha participat en un xou organitzat per l’editora de moda Carine Roitfeld, que s’ha aliat amb la plataforma multimarca LuisaViaRoma amb l’objectiu de celebrar el 90è aniversari de la seva creació.

Notícies relacionades

Per a l’ocasió, es va muntar una passarel·la negra d’efecte vinil a la icònica plaça de Miguel Ángel a Florència, en la qual les models van presentar les peces més destacades de les col·leccions tardor-hivern 2019-2020 de les firmes disponibles al web.

La model russa va lluir dos conjunts diferents: el primer era un vestit de cuir negre amb escot paraula d’honor d’Ermanno Scervino. Després va presentar un vestit sastre compost per jaqueta de ratlles i faldilla a joc amb gran obertura, que mostrava la lliga que subjectava les mitges. Al seu costat van desfilar també les germanes Gigi i Bella Hadid, Joan Smalls, Doutzen Kroes i l’espanyola Blanca Padilla.