NOVA DATA

El jutge tira endavant amb el judici paternitat de Julio Iglesias

El magistrat ha desestimat la prova de l'ADN obtinguda per Javier Sánchez

zentauroepp48393134 valencia 3 5 2019 gente  julio iglesias   javier s nchez jav190604172445

zentauroepp48393134 valencia 3 5 2019 gente julio iglesias javier s nchez jav190604172445 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mentre Julio Iglesias ofereix el seu millor costat de la cara des de Mèxic a través de les revistes de cor, la justícia segueix el seu curs en la demanda de paternitat interposada pel valencià Javier Sánchez. El judici va ser suspès la setmana passada per determinar la legalitat en l’obtenció de les proves de l’ADN, que s’ha acabat desestimant. El jutge, de tota manera, ha determinat que el cas encara no està jutjat com asseguraven els advocats del cantant  i ha fixat una nova data per al 4 de juliol a la Ciutat de la Justícia de València. 

Notícies relacionades

El demandant té motius per estar content, tot i que el magistrat ha desestimat la prova de l’ADN que es va fer gràcies a l’ajuda d’un detectiu privat i el resultat de la qual confirmava la paternitat amb un 99,9% de fiabilitat. Ara podria demanar a Iglesias que se sotmeti voluntàriament a una nova prova que fins al moment el cantant ha intentat evitar. Si això passa i l’artista s’hi nega, la decisió podria jugar en contra seu de cara a una futura sentència judicial.

Javier Sánchez va decidir el 2017 iniciar un procés perquè la justícia el reconegués com a fill legítim de Julio Iglesias. La va presentar al Jutjat de Primera Instància número 13 de València. Fins ara, els advocats de Julio Iglesias han aconseguit frenar l’avenç de la demanda. Fa una setmana, Javier Sánchez admetia que està tranquil però espera que "la justícia faci honor al seu nom" i pugui "tancar un capítol que s’ha fet molt llarg".