SEGONS 'PAGE SIX'

Irina Shayk i Bradley Cooper, crisi de parella

La seva filla Lea De Seina ha fet dos anys

20190604 439803 irinacoopere 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La pàgina de xafarderies 'Page Six i amb aquesta diversos mitjans nord-americans que esmicolen la vida privada dels famosos donen per fet que la model russa Irina Shayk, de 33 anys i l’actor Bradley Cooper, de 44, donen per acabada la seva relació de parella i si no han trencat encara és pel bé de la filla que tenen en comú. Sens dubte això és una cosa que els mateixos protagonistes no aclariran perquè sempre han mantingut un ferri control sobre la seva relació. 

Segons han assegurat fonts pròximes a la parella a 'PageSix', entre tots dos hi ha cada vegada més distàncies i l’única raó per la qual encara continuen intentant solucionar els seus problemes és per la seva filla Lea De Seine, que acaba de fer dos anys. “La veritat és que cap dels dos està content amb aquesta situació i la seva relació ara mateix està penjant d’un fil”, assegura aquesta font.

De tota manera s’ha de recordar que els rumors de crisi no són nous. L’excel·lent química que es respirava entre Bradley Cooper i Lady Gaga en la seva ja mítica actuació conjunta als Oscar cantant 'Shallow' a duo mentre Irina els observava inexpressiva des del pati de butaques va ser molt comentada. Dies després, fins i tot Lady Gaga va haver de sortir al pas i explicar que tot havia sigut una brillant actuació per part del director i l’actriu, en el seu cas ella, d’'Ha nacido una estrella'. "La gent va veure que hi havia amor entre nosaltres”, va reconèixer Gaga, "¿Però sabeu què? Que això és justament el que volíem que veiessin”, va sentenciar.

Cooper, per la seva banda, va preferir no tornar resposta i no comentar res sobre això. Just el mateix que va fer Irina en la passada Met Gala quan li preguntaven per què havia acudit sola i no del braç del seu famós nòvio com ja era tradició. Irina i Bradley Cooper van estar amb la seva filla l’any passat al festival de cine de Venècia presentant precisament la pel·lícula. Irina continua sent una de les ‘tops’ més reclamades i aquest estiu continua sent imatge de firmes com Intimissimi.

Notícies relacionades

“Evidentment cap dels dos volia trencar durant la promoció d’‘Ha nacido una estrella’, perquè aquesta publicitat hauria sigut nefasta per a la pel·lícula”, continua explicant aquesta font a 'Page Six. “Però ara que això ha acabat qualsevol sap què pot passar”.

La parella es va conèixer a la primavera del 2015, al cap de poc temps d’acabar amb les seves anteriors relacions, ella amb el jugador Cristiano Ronaldo, que llavors era l’estrella del Reial Madrid, i ell amb la model Suri Waterhouse, 20 anys més jove que ell. Van aparèixer junts per primera vegada en una alfombra vermella a la 76a gala dels Globus d’Or.