EN LES SEVES MEMÒRIES

Moby es disculpa per haver dit que va tenir una història amb Portman

Les crítiques a internet i l'entrevista de l'actriu a 'Harper's Bazaar' negant l'episodi forcen el músic a demanar perdó públicament a Instagram

mobyportman

mobyportman

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Richard Melville Hall (Harlem, Nova York, 11 de setembre de 1965), més conegut com a Moby, el compositor de música electrònica nord-americana, finalment ha hagut de desdir-se i demanar disculpes a Natalie Portman per haver escrit en la seva biografia, recentment publicada, que havia tingut una història amb l’oscaritzada actriu.

"A mesura que ha passat el temps m’he adonat que moltes de les crítiques que he rebut sobre la meva inclusió de la Natalie a Then it fell apart –la segona part de les seves memòries– són molt vàlides", va escriure dissabte passat en un extens post a Instagram titulat De Moby, una disculpa.

En el llibre, el prestigiós músic de 53 anys detalla entre altres coses que en el passat es va enrotllar amb Christina Ricci, amb Lizzy Grant (abans de ser Lana del Rei) i amb una joveníssima Natalie Portman.

Moby descriu una suposada relació amb l’actriu guanyadora de l’Oscar per Cisne Negro i explica que la va conèixer en un dels seus concerts quan ell tenia 33 anys i ella 20. Segons la seva versió, l’actriu va coquetejar amb ell al camerino, i després van sortir junts a principis de la dècada del 2000.

"Durant unes quantes setmanes vaig provar de ser el nòvio de la Natalie, però no va funcionar", detalla en el llibre. "Vaig pensar que hauria de dir-li que el meu pànic era massa gran com a parella per tenir una relació real, però una nit em va informar per telèfon que havia conegut algú. Em vaig sentir alleujat", explica.

Un home "esgarrifador"

Dijous passat, Portman, de 37 anys, va donar la seva versió a Harper’s Bazaari va qualificar el capítol que el músic li dedica al llibre d’invenció: “Em sorprèn que consideri sortir amb mi el poc temps que el vaig conèixer, perquè el que jo recordo és un home molt més gran que jo que feia esgarrifar just quan vaig acabar l’institut. Diu que jo tenia 20 anys i no els tenia. Era una adolescent. Acabava de fer 18 anys. Que hagi utilitzat aquesta història per vendre el seu llibre em resulta pertorbador. Hi ha molta invenció". Portman sí que reconeix que era fan d’ell i que van sortir unes quantes vegades, però assegura que no va ser res seriós. "Ell estava de gira i jo treballava, estava en el rodatge d’una pel·lícula, així que només vam sortir unes quantes vegades abans que m’adonés que era un home gran que estava interessat en mi d’una manera que no semblava apropiada, esgarrifador". Glups.

Notícies relacionades

Moby va rebutjar aquestes paraules de Portman, i va contraatacar publicant una foto d’ell sense camisa i amb el seu braç al voltant d’ella com a prova del relatat en les seves memòries. "Em sap greu que em menteixin, especialment perquè sempre l’he respectat i pensava que érem amics", va escriure a Instagram. Finalment, després de les crítiques rebudes, s’ha fet enrere i ha acabat disculpant-se amb l’actriu.

En el seu descàrrec, diu que va intentar tractar en el seu llibre tots els al·ludits "amb dignitat i respecte", si bé hauria hagut "d’avisar-los abans".