CINC ANYS DE RELACIÓ

Dani Rovira i Clara Lago trenquen

Tots dos continuaran treballant junts en la fundació Ochotumbao

20190523 438173 claralagodanirovirae 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Es van conèixer en el rodatge d’un dels grans èxits recents del cine espanyol,‘Ocho apellidos vascos’ la pel·lícula que els va llançar a la fama i van unir des d’aleshores les seves vides. Però cinc anys després, Clara Lago, de 29 anys, i Dani Rovira, de 38, ja no són parella. 

El representant de l’actriu madrilenya ha confirmat la ruptura, que hauria tingut lloc fa poc i de forma amistosa. De fet, els dos actors estan implicats en nombroses causes benèfiques i continuaran treballant junts a Ochotumbao, la fundació que tots dos van crear, amb la qual han posat en marxa diferents projectes per recolzar causes relacionades amb les malalties rares i la defensa dels animals.  

El 6 de març passat, l’actor malagueny felicitava la seva parella pel seu 29è aniversari a Instagram: "El millor regal de la meva vida", deia ell. I ella contestava: "No puc més que agrair-li a la vida, als astres, als déus, al destí o a l’atzar el nostre encreuament de camins". El protagonista de 'Superlópez' també acudia a les xarxes socials recentment per mostrar el seu recolzament a Lago en els seus nous projectes. "S’està començant a dir que 'El cuento de las comadrejas’ és la millor pel·lícula de [Juan José] Campanella. Demà s’estrena a l’Argentina i Clara Lago hi ha contribuït... No se la perdin, de veritat. El sublim fet cine". 

Notícies relacionades

Després de l’estrena de ‘Ocho apellidos vascos’, el maig del 2014, van començar els rumors sobre una possible relació entre els dos protagonistes de la pel·lícula d’Emilio Martínez Lázaro a causa d’unes fotos on apareixien junts. Aquell estiu fins i tot van protagonitzar la campanya d’estiu de les rebaixes d’El Corte Inglés. Poc després es van publicar altres imatges de tots dos fent-se petons pels carrers de Madrid. Però la confirmació oficial va arribar el febrer del 2015, durant la gala dels Goya que va presentar el mateix Dani Rovira. L’actor va recollir el premi al millor actor revelació i l’hi va dedicar a la seva companya, amb petó inclòs. 

Tot i que amb alguna aparició en públic, sobretot per recolzar-se en diferents projectes solidaris com el seu suport a l’oenagé Save the Children, en els últims mesos gairebé no se’ls havia vist junts. Dani va estar el gener en l’estrena de la pel·lícula ‘Gente que viene y bah’, protagonitzada per l’actriu. Dani Rovira continua de gira com a monologuista amb el seu espectacle 'Odio' que el portarà el novembre al teatre Tívoli de Barcelona. Clara va començar l’11 de març passat el rodatge de la sèrie de superherois 'El vecino', de Nacho Vigalongo per a Netflix. Segons el seu representant, cap dels dos farà declaracions. 

Temes:

Dani Rovira