ABANS DEL SEU CASAMENT

Jennifer Lawrence celebra la seva festa de compromís

L'actriu fa un any que surt amb el galerista d'art Cooke Maroney

lmmarco41216207 actress jennifer lawrence attends the hollywood reporter 201190514160346

lmmarco41216207 actress jennifer lawrence attends the hollywood reporter 201190514160346 / VALERIE MACON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sonen campanes de casament per a l’actriu Jennifer Lawrence i el seu nòvio, el marxant d’art Cooke Maroney. La parella ha celebrat una festa prèvia a Nova York a la qual ella ha acudit vestida de nòvia. "Aquest cap de setmana brindarem amb Jen i amb el seu futur marit... Ho hem passat molt bé", han escrit els estilistes Jill Lincoln i Jordan Johnson, encarregats de vestir l’actriu a les seves xarxes socials. La parella fa un any que surt. Abans ella va ser parella del director de cine Darren Aronofsky, que la va dirigir a 'Mama'.

Notícies relacionades

La protagonista d’'Els jocs de la fam' s’ha envoltat dels seus familiars i amics per celebrar una festa prèvia a la cerimònia, entre els quals hi havia la seva amiga l’actriu Emma Stone. La data i el lloc del banquet no han sigut revelats. 

Lawrence s’ha convertit en tota una estrella de la pantalla gran en els últims anys. Va estrenar l’any passat el 'thriller' d’espionatge 'Gorrión rojo’ (2018) i té previst presentar al juny 'Dark Phoenix', la nova entrega d’X-Men.