LESIONADA PERÒ CONTENTA

Malú: "M'estan passant coses molt boniques"

La cantant trenca el seu silenci per contestar als seus seguidors sense donar detalls de la seva relació amb Albert Rivera

lmmarco45197415 barcelona 25 09 2018 icult entrevista con la cantante malu  190501164700

lmmarco45197415 barcelona 25 09 2018 icult entrevista con la cantante malu 190501164700 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de diversos mesos allunyada dels focus, en part per la lesió que la va obligar a cancel·lar la gira de presentació del nou disc, Malú ha sorprès els seus seguidors retransmetent un vídeo en directe des del seu compte d’Instagram. L’operació de turmell de la qual es recupera, i els rumors que la relacionen amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, sobrevolaven la conversa. 

"¿T’ha afectat totes les coses que han circulat a les xarxes i a la televisió? ¿Com estàs en el terreny personal? ¿Segueixes igual de forta?", li pregunta directament un usuari de xarxes socials. "Sí, clar que estic forta. Crec hi ha coses que et fan mal perquè no són gaire justes, però el cert és que jo estic molt bé. Soc feliç. Estic tranquil·la. L’amor i l’afecte que he rebut cada dia de vosaltres és el que em fa seguir», ha contestat ella.

Notícies relacionades

També ha afegit que està travessant una etapa feliç, tot i que sense donar detalls sobre la seva relació amb el polític: "M’estan passant coses molt boniques. Em sento amb les ganes de dir-vos que estic bé, feliç. Vull compartir amb vosaltres que, tot i que he viscut moments frustrants amb aquesta situació, amb el peu i altres coses, estic molt feliç".

Per la seva banda, Rivera sorprenia recentment al confirmar que manté una relació personal, però sense arribar a confirmar amb qui. "Ha sigut un any de molts canvis. En política hem viscut una moció de censura, un pacte d’investidura trencat i hem arribat al govern d’Andalusia. En el terreny personal, vaig deixar una relació de quatre anys i n’he començat una altra", va assegurar. 

Temes:

Malú