A ISRAEL

Bar Refaeli haurà de pagar 4 milions d'euros a Hisenda

undefined46701314 la modelo bar rafaeli  el principal rostro de los presentado190422205538

undefined46701314 la modelo bar rafaeli el principal rostro de los presentado190422205538

1
Es llegeix en minuts
Efe

La supermodel israeliana Bar Refaeli, que serà una de les presentadores de la pròxima edició d’Eurovisió, que se celebrarà a Tel Aviv al maig, haurà de pagar gairebé quatre milions d’euros en concepte d’impostos per ocultar presumptament part dels seus guanys al fisc.

El Tribunal de Districte de Lod (ciutat en el centre d’Israel) va anunciar aquest dilluns la seva decisió al rebutjar el recurs civil interposat per la famosa model, que al·legava que el seu centre de vida durant el 2009 i el 2010, quan les autoritats fiscals israelianes van detectar que no va declarar tots els seus ingressos, no va ser Israel sinó els Estats Units, segons informa el digital “Times of Israel”.

El seu equip legal va esmentar la relació de parella que mantenia en aquella època amb l’actor Leonardo Di Caprio, per la qual cosa vivia amb ell als EUA. No obstant, el jutge va rebutjar aquestes al·legacions i va insistir que la model va residir durant aquell període a Tel Aviv i va dictaminar que no constava als Estats Units com a resident a l’estranger, per la qual cosa ha de pagar la quantitat que li reclama l’Autoritat d’Impostos d’Israel.

Notícies relacionades

Segons els mitjans locals, l’equip legal de Refaeli recorrerà la decisió davant del Tribunal Suprem.

La sentència es produeix en el transcurs d’una investigació que involucra Refaeli i els seus pares en delictes fiscals en què s’investiguen suposat blanqueig de diners i evasió d’impostos, després de la qual cosa s’espera una acusació de la Fiscalia israeliana.