ATAC RADIOFÒNIC

Alba Carrillo, De la Morena, la "senyoreta de companyia" i el «'machistorro'»

lmmarco36488635 gente   alba carrillo190409162356

lmmarco36488635 gente alba carrillo190409162356

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

José Ramón de la Morena i Alba Carrillo es troben immersos en una desbordada espiral d’insults. 

La picabaralla va començar el 27 de març amb l’entrevista que el periodista va realitzar a Thibaut Courtois després d’haver-se publicat unes imatges en les quals se’l podia veure amb la model passejant de nit pels carrers de Madrid. Com tantes altres vegades, Alba Carrillo va rendibilitzar aquell sopar en les revistes i el porter del Madrid va voler desmarcar-se’n. Després d’aquesta entrevista, Alba Carrillo va titllar el periodista esportiu José Ramón de la Morena de “tros de ‘machistorro’ tremend”. I va afegir un comentari a Instagram: "Et falta anar als toros fumant un puro i rascar-te els ous perquè puguem penjar aquesta imatge amb la definició de ‘machistorro trasnochado’".

Notícies relacionades

De la Morena no ha tardat a arremetre contra ella a Onda Cero: "És una senyora, a qui jo, ingenu de mi, vaig dir ‘senyoreta’. Però aquesta senyora em diu que no és senyoreta i m’ha estat insultant per això. Aquesta senyoreta de companyia de Courtois, que ha estat fent companyia a Courtois algunes nits... Bé, abans va ser senyora de companyia, també va fer companyia a Feliciano López i també a Fonsi Nieto. Doncs això, que m’ha estat insultant des d’on ha pogut. Jo no la vaig insultar, ni tan sols la vaig anomenar; ella sí que m’ha estat insultant. Insultar pot insultar qualsevol, però la credibilitat ja és una altra cosa".

Després d’això, De la Morena ha qüestionat la forma de vida de Carrillo: "Que et donin un púlpit per ser suposadament ‘monina’ ja diu molt d’aquesta societat mediàtica que estem creant, però la bellesa es va perdent. És més, si et mires al mirall, ‘monina’, podràs comprovar-ho tu mateixa. Perquè ara encara ets una mica ‘monina’ i t’adonaràs que vas perdent amb els anys i la vida atrafegada que portes, però l’estupidesa, no, filla, l’estupidesa es desenvolupa". I afegeix: "Si llegeixes el que dius, si escoltes el que dius, si et veus a la televisió, t’adonaràs que cada vegada ets més estúpida. Et queda una mica de temps de ser mona, no gaire, però el teu cervell de mona ja et durarà per sempre. De res, mona"

Temes:

Alba Carrillo