LA CONFUSA VIDA PERSONAL DEL '10'

Maradona revela que té tres fills més a Cuba

Amb els nous, l'astre argentí compta ja amb vuit descendents

aguasch46518460 file photo  soccer football   ascenso mx   semifinals second190114115057

aguasch46518460 file photo soccer football ascenso mx semifinals second190114115057 / Jose Luis Gonzalez

1
Es llegeix en minuts

L’advocat de l’exfutbolista Diego Armando MaradonaMatías Morla, va revelar aquest divendres que l’astre argentí té tres fills a Cuba de dues mares diferents, per la qual cosa el mític exjugador és pare d’un total de vuit fills. Morla va manifestar al canal local Eltrece queMaradona encara no els ha reconegut legalment, però que ha de tenir una xerrada amb ell i "es farà càrrec del que s’hagi de fer càrrec".

Segons va afirmar l’advocat de l’actual entrenador dels Dorados de Sinaloa de l’Ascenso del futbol mexicà, existeix una mesura judicial a Cuba segons la qual l’argentí ha de presentar-se als tribunals quan entri al país. Al mitjà argentí van informar que un d’aquests fills té 18 anys i viu als afores de Varadero (Cuba) i Morla va confirmar que està en contacte amb ell.

El famós '10' argentí que va jugar dues temporades al Barça, entre el 1982 i el 1984, abans de triomfar alNàpols, va viure a començaments del segle XXI durant llargues temporades a Cuba, entre altres raons per desenganxar-se de la seva addicció a la cocaïna. Durant la seva estada a l’illa caribenya presumia de la seva amistat amb Fidel Castro.

La suma de descendents

Comptant aquests tres descendents cubans, Maradona, de 58 anys, té un total de vuit fills, dues, Dalma (31 anys) i Gianina (29), producte del seu matrimoni amb Claudia Villafañe, la seva primera dona. Després de conèixer la notícia, Gianina Maradona va comentar amb ironia "en faltarien tres per a l’equip d’onze... ¡Tu pots fer-ho!".

Notícies relacionades

L’argentí també és pare de Diego Armando Maradona Junior, fill de la italiana Cristina SinagraDiego Fernando Maradona, que va néixer el 2013 producte de la relació de l’argentí amb Verónica Ojeda, i Jana Maradona, filla de Valeria Sabalain.

A més, Matías Morla va confirmar aquest dijous al canal Amèrica TV que el '10' tornaria a ser "avi de nou" per part de Diego Junior, per la qual cosa, després del seu naixement, passarà a tenir tres nets.

Temes:

Maradona