AL GRAND PALAIS DE PARÍS

Penélope Cruz desfila per a Chanel com a homenatge a Karl Lagerfeld

L'actriu tanca la passarel·la de l'última col·lecció firmada pel modista

adeqqsekbje7oyzdko6ru51100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de la mort de Karl Lagerfeld, el passat 19 de febrer, els homenatges s’han succeït a les diferents capitals de la moda. L’últim d’ells s’ha celebrat aquest dimarts a l’espai que el ‘kàiser’ va transformar durant anys en els llocs més màgics, des d’una platja fins a una estació espacial, el Grand Palais de París.

Després d’un minut de silenci, en un paradís nevat que recreava una estació alpina i dins de l’última jornada de la Setmana de la Moda de París, s’ha presentat la col·lecció per al pròxim hivern, l’última que va dissenyar Lagerfeld per a Chanel.

Sobre un escenari absolutament blanc amb avets, motius hivernals i esquís hi ha aparegut un exèrcit de models, entre els quals ha destacat Penélope Cruz. L’actriu, que va ser musa de Lagerfeld durant anys, ha desfilat amb facilitat amb una camèlia blanca a la mà, emblema de la ‘maison’ francesa,  un llaç blanc al cabell, jersei de volants, minifaldilla voluminosa i botins.

Penélope Cruz desfila en la desfilada-homenatge a Lagerfeld. / thibault camus (ap)

Notícies relacionades

Per a la intèrpret, que estava molt unida al dissenyador alemany, desfilar en la presentació del seu últim treball amb una de les seves creacions ha sigut més que un homenatge i un comiat al llegendari creador. La madrilenya, que ha sigut l’encarregada de tancar el xou, ha compartit protagonisme sobre la passarel·la amb models de la talla de Cara Delevingne Kaia Gerber, filla de Cindy Crawford, que han lluït propostes de 'tweed’ i ‘total looks’ de quadros amb vestits de jaqueta molt masculins. 

Desfilada homenatge a Karl Lagerfeld, al Grand Palais de París. / AThibault camus (ap)

Entre el nombrós públic hi havia algunes amigues de Lagerfeld com Marion Cotillard, Monica Bellucci, Kristen Stewart i Clémence Poésy.