junts des del nadal

Alba Carrillo i Thibaut Courtois, nova parella

'Semana' publica fotos de l'exdona de Feliciano López amb el porter del Reial Madrid

20190227 427033 albacarrilloe 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de les seves sonades separacions de Fonsi Nieto i Feliciano LópezAlba Carrillo ha tornat a trobar parella, i una altra vegada és esportista. Ara es tracta d’un futbolista, Thibaut Courtois, el porter del Reial Madrid.

La revista 'Semana' publica avui un reportatge sobre la nova parella i avança que fa un mes que surten junts, mentre que '¡Hola!' assegura que estan junts des del Nadal.

Alba Carrillo va quedar segona en l’última edició de ‘Supervivientes’. / MEDIASET

'Semana' inclou també imatges de l’exconcursant de 'Supervivientes' i el porter belga durant un àpat en un restaurant japonès i un passeig pels carrers de Madrid.

Fonsi Nieto i Feliciano López

Carrillo, que es va donar a conèixer a la televisió com a concursant del programa ‘Supermodelo’, ja va mantenir relacions amb dos coneguts esportistes espanyols. Amb el motorista Fonsi NietoFonsi Nieto no va arribar a casar-s’hi, tot i que tenen un fill en comú, Lucas, i amb el tennista Feliciano López sí que va passar per l’altar, malgrat que el matrimoni va durar menys d’un any.

Després, Carrillo ha tingut bastantes desavinences amb tots dos a causa de les seves declaracions tant en la premsa rosa com a televisió. 

Foto del seu fill amb la samarreta del Madrid a Instagram

A l’estiu, Carrillo va posar fi a la seva relació amb David Vallespín David Vallespín. En declaracions a la revista '¡Hola!', la col·laboradora del programa de Tele 5 'Ya es mediodía' ha assegurat respecte a les fotos amb Courtois: "Som amics i ens estem coneixent. Soc feliç".  

Notícies relacionades

Curiosament, fa uns dies, Alba Carrillo va publicar a Instagram una foto del seu fill Lucas amb la samarreta del Madrid de Lucas Vázquez.

Courtois, pare de dos fills

Courtois, que abans de fitxar pel Reial Madrid també va jugar al Chelsea i a l’Atlètic, també és pare, en el seu cas de dos fills, fruit de la seva relació amb la tinerfenya Marta Domínguez.

Temes:

Alba Carrillo