TRES ANYS D'ANADES I VINGUDES

Katy Perry i Orlant Bloom anuncien casament per Sant Valentí

La cantant i l'actor han viscut una relació intermitent durant anys

20190215 425672 katyperryorlandoe 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Campanes de casament per a Katy Perry i Orlant Bloom. La cantant californiana, de 34 anys, i l’actor britànic, de 42, ho han deixat anar a les seves xarxes socials. Perry ha mostrat en el seu compte d’Instagram una foto de tots dos envoltats de globus amb forma de cor i en la qual ella apareix amb un anell en forma de flor. “En ple floriment”, ha escrit, jugant amb la forma de l’anell i amb el cognom d’Orlando, Bloom, que vol dir “florir”. L’actor de ‘Pirates del Carib’ i ‘El senyor dels anells’ ha penjat la mateixa imatge.

Notícies relacionades

Aquest seria el segon matrimoni per a tots dos. Perry va estar casada durant 14 mesos amb el còmic britànic Russell Brand, a qui va conèixer el 2008. El seu casament va tenir lloc a l’Índia, en una extravagant cerimònia, l’octubre del 2010 i el divorci va arribar el desembre del 2011. Per la seva part, Bloom va estar casat durant tres anys amb la model australiana Miranda Kerr, amb qui va mantenir sis anys de relació i de qui es va separar l’octubre del 2013. Tots dos tenen un fill en comú, Flynn, de 8 anys. L’exparella manté una excel·lent relació. Kerr es va tornar a casar el maig del 2017 amb Evan Spiegel, fundador de Snapchat, i tenen un altre fill, nascut el maig del 2018 i anomenat Hart.

Perry i Bloom es coneixen des de fa anys. La primera part de la seva relació amorosa es va fer pública a començaments del 2016, quan se’ls va veure junts a la festa posterior als Globus d’Or i en una escapada a Hawaii. Es van deixar després i van tardar un any a reprendre la seva relació. 

Temes:

Katy Perry