SEGONS TMZ I 'PEOPLE'

Brad Pitt, convidat sorpresa a l'aniversari de Jennifer Aniston

L'actor va arribar a la festa en un luxós hotel de Los Angeles amb una gorra visera per no ser reconegut pels paparazzis

L'exparella no es retrobava des del seu sonat divorci, el 2005

aniston / periodico

4
Es llegeix en minuts

Jennifer Aniston ha celebrat en gran la seva entrada al club dels 50 entrada al club dels 50–aquest dilluns– amb una exclusiva festa d’aniversari a Los Angeles que va reunir dissabte a la nit la flor i nata de Hollywood: col·legues, estrelles i amics, com Gwyneth Paltrow, Katy Perry, Orlando Bloom, George Amal Clooney, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Ellen DeGeneres, Barbra Streisand Kate Hudson, i alguns ex, entre els quals hi havia Brad Pitt, segons va informar aquest diumenge People i TMZ.

L’actor, de 55 anys, al qual últimament se li ha atribuït un idil·li amb l’oscaritzada Charlize Theron, Charlize Theron, va ser vist a l’exterior de l’hotel on es va celebrar la festa, el Sunset Tower, amb una gorra visera per evitar ser reconegut pels paparazzis.  

No va ser l’únic ex d’Aniston (Sherman Oaks, EUA, 1969) que la va veure bufar les espelmes. El músic John Mayer, amb qui l’actriu de Friends també va sortir fa un temps, també va anar a la cita. 

"La Jen va arribar la primera, sola, vestida amb una granota negra i els cabells deixats anar", explica una font anònima a E! News"Els convidats es van ajuntar a la piscina i al bar del darrere bevent còctels i brindant per la Jen. Tenien un ‘dj’, flors blanques i moltes espelmes enceses", relata la mateixa persona. "Tots s’acostaven a la Jen, l’abraçaven i cridaven: 'Per molts anys'. També hi havia la seva família i ella semblava molt feliç d’estar amb tants bons amics", conclou.

La mateixa publicació recorda que aquesta seria la primera vegada que Aniston i Pitt es retroben després de més d’una dècada del seu divorci (motivat per l’entrada al terreny de joc d’Angelina Jolie, avui també ex de l’actor de Maleïts malparits).

Tornada a la televisió

Més enllà de festes i xafarderies, l’actriu està de màxima actualitat per la seva anunciada tornada al capdavant d’una sèrie.

De la mà del gegant tecnològic Apple, que fa temps que planeja el seu desembarcament en el competit món de la televisió i les plataformes de streaming, Aniston serà una de les protagonistes d’una sèrie que girarà entorn d’un programa matinal de notícies, un gènere amb una gran tradició als Estats Units.

Aniston, que a més serà productora executiva d’aquesta sèrie encara sense nom, tindrà com a escuders en aquesta aventura dos pesos pesants de Hollywood: Witherspoon, que ve de brillar a Big Little Lies; i Steve Carell, encara molt recordat per les seves surrealistes aventures a The Office.

Aquesta sèrie, que almenys tindrà dues temporades i 20 episodis, no només serà una de les grans apostes d’Apple per a la televisió sinó que suposa el primer paper d’Aniston a la petita pantalla des de Friends.

Fenomen 'Friends'

El pròxim setembre es compliran 25 anys del primer episodi d’aquesta comèdia, que va tancar el 2004 10 temporades d’èxits després de 236 episodis en antena. Però Friends continua sent un fenomen per a incomptables aficionats a tot el món que encara estan disposats a veure, una vegada i una altra, les peripècies de la Rachel, la Monica, la Phoebe, en Ross, en Chandler i en Joey.

Netflix ha contribuït a perpetuar la passió sobre Friends fins a extrems sorprenents.

A finals del 2018, el rumor que Friends sortiria del catàleg de Netflix Friendses va estendre per les xarxes socials envoltat de laments apocalíptics dels seus seguidors.

Afortunadament, poc després Netflix va confirmar que Friends seguirà en la seva oferta almenys durant el 2019, però per a això va haver d’obrir la guardiola: segons The New York Times, la plataforma digital va pagar 100 milions de dòlars a Warner per conservar la sèrie durant aquest any.

Dels sis intèrprets que van tocar el cel amb Friends, Aniston va ser la que més cartes tenia per convertir-se en una estrella després de la sèrie.

Comèdies i cintes 'indie'

No obstant, la carrera en el cine de la intèrpret no va acabar d’enlairar-se tant com apuntava, tot i que sí que ho va intentar alternant comèdies per a tots els públics amb cintes amb un aire més indie.

Així, la filmografia d’Aniston inclou films com The good girl (2002), Como Dios (2003), Y entonces llegó ella (2004),  Com matar el teu cap (2011) i Cake (2014).

L’any passat va estrenar a Netflix la pel·lícula Dumplin, que malgrat rebre bones crítiques no va aconseguir sobresortir en l’oceànica i inabastable oferta d’aquesta plataforma.

No obstant, Aniston tindrà una nova oportunitat aquest any a Netflix gràcies al film Murder Mystery, on es retrobarà amb Adam Sandler desrpés del llargmetratge Segueix-me el rotllo (2011).

Màquina de fer diners

Malgrat no haver brillat especialment a la gran pantalla, Aniston conserva el ganxo i la fama entre el públic, una cosa que es pot comprovar al veure que va ser la tercera actriu amb més ingressos el 2018, només per darrere de Scarlett Johansson Angelina Jolie.

La vida privada d’Aniston ha sigut, a més, un focus habitual dels paparazzis i la premsa del cor, que constantment ha inventat rumors esbojarrats sobre relacions sentimentals o suposats embarassos de l’actriu.

"Vivim en una societat que li diu a les dones: 'A aquesta edat hauries d’estar casada, a aquesta edat hauries de tenir fills’", va dir Aniston a la revista Elle el desembre passat.

Fora de les xarxes

"Això és un conte de fades. Aquest és el motllo del qual lentament estem provant d’escapar", va afegir l’artista, que sempre ha provat de protegir la seva vida privada i que no té perfils oficials a Twitter o Instagram.

Notícies relacionades

Aniston ha estat casada en dues ocasions: amb Brad Pitt, del 2000 al 2005; i posteriorment amb Justin Theroux, de qui es va divorciar a finals del 2017 després de poc més de dos anys de matrimoni.