UN PROBLEMA D'ESQUENA

Alaska parla sobre l'estat de Mario Vaquerizo

La cantant explica que el seu marit està en repòs i completament medicat

zentauroepp39373380 el periodista mario vaquerizo y la cantante alaska durante l190118162313

zentauroepp39373380 el periodista mario vaquerizo y la cantante alaska durante l190118162313 / KLA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els fans de Mario Vaquerizo no deixen d’enviar-li ànims a les xarxes, desitjant-li que es posi bé del pinçament que pateix des de fa un parell de setmanes. 

Notícies relacionades

Alaska ha parlat, per fi, aquest divendres sobre l’estat de salut del seu marit. L’artista ha afirmat a les xarxes que Mario"está en repòs i que està perfectament, dins de la gravetat”, ha assegurat i ha afegit que “no està bé i no és agradable”. "Fins demà no sabem si és una vèrtebra o una estrebada. Està completament medicat, i quan intenta saltar-se un antiinflamatori li fa molt mal”, va explicar la intèrpret de ‘Bailando’.

El cantant es troba abocat en el seu nou llibre, i fa pocs dies va aprofitar un moment de tranquil·litat per informar de com es trobava: "Avui ha tocat ressonància però vaig agafar una mica de forces i vam venir a casa Bibiana a veure si recupero l’energia alhora que la inspiració per rematar el nou llibre dedicat als meus rockers preferits. Ja queda poc. Adolorit i desesperat però feliç. Què hi farem. Soc vella, ho sé, amigues. Feliç dissabte", acaba.