FALS TESTIMONI

Bar Refaeli anirà a judici per evadir 5,5 milions d'euros

La Fiscalia israeliana ha anunciat que portarà a judici la model i els seus pares

lmmarco35345190 instagram bar refaeli190103125254

lmmarco35345190 instagram bar refaeli190103125254

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bar Refaeli, la model israeliana de 33 anys, comença l’any amb problemes. La Fiscalia israeliana l’acusa de diversos delictes fiscals, a ella i als seus pares, Rafi i Tzipi, que hauran de defensar-se dels càrrecs d’evasió d’impostos, blanqueig de diner i testimoni fals davant d’Hisenda.

Després de diversos dies de rumors i filtracions, les autoritats fiscals israelianes han anunciat aquest dijous a la família Refaeli la seva intenció de portar-los a judici. Refaeli, casada des del setembre del 2015 amb l’empresari israelià Adi Ezra, un dels homes més rics del país, i mare de dues filles, acudeix als tribunals sota la sospita d’haver evadit impostos entre el 2009 i el 2012 per un import d’uns 5,5 milions d’euros i per donar fals testimoni. Els seus pares estan acusat també de blanqueig de diner.

Notícies relacionades

La fiscalia acusa Refaeli d’ocultació de dades sobre els seus ingressos i adquisicions entre el 2009 i el 2012. La ‘top model’ “no va declarar davant d’Hisenda importants descomptes VIP i regals, com un luxós jeep SUV que va rebre a canvi de fer publicitat de la marca”. Refaeli va argumentar que aquells anys no residia a Israel, ja que estava vivint als Estats Units amb el seu nòvio de llavors, l’actor Leonardo DiCaprio. 

Després d’una exitosa i internacional carrera com a model, Refaeli ha compaginat els últims anys la seva feina amb marques publicitàries amb la seva faceta d’actriu i empresària. L’octubre passat, Refaeli va desfermar la ira de la comunitat musulmana a Israel després d’un posat amb un nicab per a un anunci publicitari sota l’eslògan "La llibertat és bàsica”. La imatge va aparèixer a pàgina sencera al diari israelià de més tirada sota la pregunta “¿L’Iran és aquí?”. El que està ara en dubte és si presentarà finalment Eurovisió, que se celebrarà aquesta primavera a Tel Aviv, tal com s’estava comentant.  

Temes:

Bar Refaeli